Nordic Kings

Nordic Kings är ett svenskt företag som tillverkar kosttillskott av lever, njure och hjärta. De kommer från svenska, gräsbetande och ekologiskt uppfödda nötdjur. Korna har växt upp på 100 % gräs och 0 % spannmål Ingen antibiotika, tillväxthormoner eller bekämpningsmedel används. Nordic Kings frystorkar sina kosttillskott för maximalt bevarande av näringsämnen. Kosttillskotten är helt fria från allergener. 

 1. Ekologisk gräsbetad benbuljong premium med kollagen
  Rating:
  100%
  Special Price 519 kr Regular Price 549 kr
 2. Gräsbetade och ekologiska organmixkapslar
  Rating:
  100%
  Special Price 358 kr Regular Price 445 kr
 3. Gräsbetad Nötlever – EKO
  Rating:
  100%
  Special Price 358 kr Regular Price 425 kr
 4. Gräsbetad Nöthjärta – EKO
  Special Price 358 kr Regular Price 445 kr
 5. Köp ekologisk gräsbetad njure i kapselform
  Special Price 358 kr Regular Price 445 kr
 6. Gräsbetad Benmärg – EKO
  Special Price 299 kr Regular Price 325 kr
 7. Nötmjälte Gräsbetad – EKO
  Special Price 358 kr Regular Price 445 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.