Benbuljong Premium – EKO

Rating:
100% of 100

Ekologisk Benbuljong Premium är gjord på de absolut finaste råvarorna från Svenska KRAV-certifierade nötdjur. Ekologisk Benbuljong Premium är både ekologisk och KRAV-certifierad och kommer från djur som är uppvuxna på 100 % gräs och örter. De får 0 % spannmålsfoder (soja, vete, majs). 

 • Benbuljong från svenska, gräsbetande och ekologiskt uppfödda nötdjur
 • Från kor som växt upp på 100 % gräs och 0 % spannmål
 • Helt fritt från antibiotika, tillväxthormoner och bekämpningsmedel
 • 84 % kollagen och biotillgängliga proteiner
 • Fri från emulgeringsmedel och laboratorietestad för tungmetaller
 • 0 % socker
Special Price 539 kr
Regular Price 615 kr
Kostnad per dag:
6,47 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Slut i lager
  Storlek
  500 g
  Rek. pris
  615 kr
  Varumärke
  Portioner
  30
  Art. nr
  NK33181
  EAN
  7350133601708

Benbuljong Premium – EKO

Ekologisk Benbuljong Premium är gjord på de absolut finaste råvarorna från Svenska KRAV-certifierade nötdjur. Ekologisk Benbuljong Premium är både ekologisk och KRAV-certifierad och kommer från djur som är uppvuxna på 100 % gräs och örter. De får 0 % spannmålsfoder (soja, vete, majs). Ekologisk Benbuljong Premium innehåller inga som helst tillsatser, utfyllnadsmedel, bindemedel eller emulgeringsmedel. Ekologisk Benbuljong Premium är certifierad som Äkta Vara för sin renhet och höga kvalitet. 

Hur ska jag ta benbuljong?

Ekologisk Benbuljong Premium är perfekt i smoothie, som proteinpulver i shake men kan även användas i soppor och i bakning. Ekologisk Benbuljong Premium används dessutom med fördel för att öka protein- och kollagenhalten i pannkakor och våfflor. Ekologisk Benbuljong Premium innehåller absolut inga emulgeringsmedel så du kan behöva blanda lite extra vid beredning.

Benbuljong innehåller mycket kollagen

Ekologisk Benbuljong Premium är oerhört rik på kollagen. Det är en viktig ingrediens i hud, hår, naglar och leder. Kroppens naturliga förmåga att bilda kollagen minskar från och med 25 års ålder. Vill du optimera din kollagenbildning rekommenderar vi Ekologisk Benbuljong Premium tillsammans med Silica Collagen Builder – Kisel Kollagen och C-vitamin. C-vitamin behövs för normal bildning av kollagen. skönhets och anti-aging-kurer.

Hur tillverkas benbuljong?

Märgben och kollagenrika ben från svenska gräsbetade, ekologiska och KRAV-certifierade nötdjur används för att tillverka Ekologisk Benbuljong Premium. Dessa får varsamt sjuda i filtrerat vatten under cirka 72 timmar. Därefter blir en näringsfylld benbuljong rik på kollagen och mineraler kvar. Den torkas till ett näringsrikt pulver. 

Innehåll per 100 g per 12 g
Energi 420 kcal/1770 kJ 50,4 kcal/212,4 kJ
Protein 95 g 11,4 g
varav kollagen 84,0 g 10,1 g
Fett 2,0 g 0,24 g
varav mättat 0,8 g 0,10 g
Kolhydrater 1,0 g 0,12 g
varav sockerarter 0,0 g 0,0 g
Salt (ej tillsatt) 2 g 0,24 g

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Benbuljongspulver* från uteslutande gräsbetande djur

*Ekologisk ingrediens.

Dosering

1–2 matskedar i valfri mängd vätska. 2 rågade matskedar är cirka 12 gram benbuljongpulver. Ekologisk Benbuljong Premium innehåller inte emulgeringsmedel så du kan behöva blanda lite extra vid beredning.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i Sverige. 
Write Your Own Review
Du recenserar:Benbuljong Premium – EKO
Betyg
Recensioner
 1. Rent och bättre än andra kollgenprodukter!
  Helhetsbetyg
  100%
  Har testat Nordic Kings Beef Bone Broth och föredrar det framför andra kollagenprodukter. Det är rent och djuren har levt på gräs och inget annat! Blandar den med fänkål- eller lakritste för att få bort buljongsmaken och det fungerar utmärkt.

  Kommentar av

  Publicerad