Facebook Pixel
JUST NU: 20% rabatt på utvalda produkter för Mors Dag →

Adaptogener

Vad är adaptogener bra för?

Adaptogener är ämnen i vissa växter och svampar som hjälper kroppen att motverka stress och påfrestningar. Adaptogener används både vid fysisk stress, psykisk stress, ångest, oro men även vid påfrestningar från miljön i form av miljögifter. 

De vanligaste adaptogenerna är ashwagandha, rosenrot, schisandra, astragalus, reishi, cordyceps, lakritsrot, helig basilika och ginseng. 

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på info@greatlife.se så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

 1. Köp Adrenal Response från Innate Response
  429 kr
 2. Köp Adrenal Response från Innate Response
  549 kr
 3. Adrenal Strength från MegaFood bidrar till kroppens förmåga att hantera stress. Köp den med fri frakt från Greatlife.se!
  629 kr
 4. Turmeric Strength for Whole Body från MegaFood innehåller både gurkmeja och c-vitamin.
  499 kr
 5. Turmeric Strength for Whole Body från MegaFood innehåller både gurkmeja och c-vitamin.
  659 kr
 6. Gurkmejapulver, whole food pulver från MegaFood. Innehåller gurkmeja, helig basilika, piperin och C-vitamin.
  339 kr
 7. Fermented Mushroom Complex
  349 kr
 8. Rhodiola rosea Rosenrotextrakt från Thorne
  Special Price 179 kr Regular Price 199 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.