Adrenal Strength

 • Med ashwagandha som har adaptogena egenskaper och bidrar till kroppens förmåga att hantera stress
 • Hög biotillgänglighet
 • Testad fri från bekämpningsmedel och tungmetaller
649 kr
Kostnad per dag:
21,63 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  60 tabletter
  Rek. pris
  649 kr
  Varumärke
  Portioner
  30
  Art. nr
  20022
  EAN
  0 51494 20022 3

Adrenal Strength

Adrenal Strength® från MegaFood är ett whole food-kosttillskott med adaptogener. Den innehåller ashwagandha (Sensoril®) som bidrar till fysisk och mental hälsa vid svaghet, utmattning, trötthet och minskad koncentration. Sensoril är den finaste formen av Ashwaganda, även kallat Withania somnifera, Indisk Ginseng eller Winter Cherry. Sensoril är åtta gånger mer kraftfull än vanlig ashwaganda. Sensoril som är en form av koncentrerad Ashwagandaextrakt som dessutom är det enda koncentrat som har upp till 8% withanolider (en aktiv substans i ashwaganda). Ashwagandha har adaptogena egenskaper och den bidrar till kroppens förmåga att hantera stress och bidrar till insomning. Adrenal Strength® innehåller även reishisvamp, rosenrot, helig basilika, astragalusrot, schisandrabär och L-Serin. Den sistnämnda hjälper till i produktionen av kolin och bidrar även till att nervceller kan skicka signaler korrekt. Dessutom innehåller Adrenal Strength® Vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress, till att minska trötthet och utmattning, till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion samt för benstommens normala funktion, broskets normala funktion, tandköttets normala funktion, hudens normala funktion och tändernas normala funktion. Vitamin C bidrar även till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion och till att återbilda den reducerade formen av vitamin E. Vitamin C ökar dessutom järnupptaget. Pantotensyra som också finns i Adrenal Strength® bidrar till normal energiomsättning, till normal mental prestationsförmåga, till att minska trötthet och utmattning, till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin C 100 mg 125
Pantotensyra 30 mg 500
Magnesium 40 mg 11
Ashwagandha 250 mg *
L-Serin 200 mg *
Reishi-svamp (Lackticka) 200 mg *
Rosenrot 200 mg *
Helig basilika 175 mg *
Astragalusrot 100 mg *
Schisandrabär 100 mg *

DRI = Dagligt referensintag
*DRI ej fastställt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), fyllnadsmedel (cellulosa), Ashwagandha (Withania somnifera, extrakt av rot och löv, Sensoril®), Vitamin C, L-Serin, Reishi-svamp (Ganoderma Lucidum), rosenrot (Rhodiola rosea, rotextrakt), helig basilika (Ocimum sanctum, löv), magnesiumbisglycinat, Saccharomyces cerevisiae, apelsin (Citrus sinensis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), lila majs, schisandrabär (Schisandra chinensis, bär), astragalusrot (Astragalus membranaceus, rot), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), pantotensyra. 

Sensoril® Ashwagandha är ett varumärke som tillhör Nateron, Inc. Det skyddas av U.S. Patent 6,713,092.

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Vitaminerna i den här produkten har kombinerats med mat, örter, bär och svamp i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. Bör ej tas av gravida eller ammande kvinnor. 

Sensoril® Ashwagandha är ett varumärke som tillhör Nateron, Inc. Det skyddas av U.S. Patent 6,713,092.

Write Your Own Review
Du recenserar:Adrenal Strength
Betyg