JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Varför har vi valt MegaFood och Innate Response?

Varför har vi valt MegaFood och Innate Response?

Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Våra artiklar och tips ska inte användas för att ställa diagnos eller behandla sjukdomar. Våra artiklar, tips och hälsoprotokoll är endast råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

Två av världens bästa kosttillskottföretag?

MegaFood är systerföretag med Innate Response. De tillverkar alla sina produkter på samma fina och skonsamma sätt. Vi känner inte till något annat företag i världen som tillverkar whole food av den kvalitet som MegaFood och systerföretaget Innate Response gör. De har specialiserat sig på äkta whole food-tillskott och mjölksyrabakterier av absolut högsta kvalitet. Det här är vad de står för:

  • Näringsämnena i Innate Response och MegaFoods kosttillskott kombineras med whole food, det vill säga riktig mat, till skillnad från att endast använda isolerade och syntetiskt framställda näringsämnen. Det tror vi är anledningen till den höga biotillgängligheten. Så nära mat som möjligt anser vi vara bäst. För de ytterst få produkter i Innate Response sortiment som inte är whole food har man valt de absolut bästa formerna, den högsta kvaliteten och de säkraste mikronäringsämnena som finns att få tag i.
  • Som ett av få företag i världen köper Innate Response och MegaFood in hela och obesprutade grönsaker, frukter, bär och växter för en majoritet av sina produkter. De flesta företag som tillverkar whole food köper endast in färdig-torkade pulver från tredje part för vilken kvaliteten ofta kan variera.
  • Många whole food-tillskott och superfoodpulver torkas med torkmetoder som riskerar att skada råvaran. Innate Response och MegaFood torkar däremot de flesta råvarorna med Refractance Window Drying, den mest skonsamma torkmetod som finns att tillgå i dagsläget.
  • De har ett brett sortiment av olika mjölkfria tarmbakterie-tillskott med fler välgörande bakterier och stammar än några andra tarmbakterie-tillskott på marknaden. Alla stammar är kliniskt undersökta och icke-konkurrerande.
  • Innate Response och MegaFood har eget ISO-9001-certifierat laboratorium som används för att kontrollera produkterna vid tre olika tillfällen. Detta är de i stort sett ensamma om i branschen. Dessutom kontrolleras varje batch av flera olika oberoende laboratorier.
  • Produktionen följer GMP (Good Manufacturing Practice) och produkterna laboratorietestas fria från bekämpningsmedel, ogräsmedel, gluten, soja, mjölkprodukter, magnesiumstearat, GMO och glyfosater.
  • Innate Response och MegaFood använder mörka glasburkar för 98 % av sortimentet. Mörka glasburkar släpper in mindre ljus än vita plastburkar, avger inte hormonstörande ämnen och är bättre för miljön än plast.
  • Alla produkter kan intas av vegetarianer och de allra flesta produkter kan även intas av veganer.
  • Innate Response och MegaFood är partner med National Young Farmers Coalition och Soil4Climate för att skapa hälsosamma, friska och näringsrika jordar som är ett av Innate Response och MegaFoods viktigaste mål. De stöttar regenerativt jordbruk utan bekämpningsmedel, ogräsmedel, gifter och glyfosat.

Om du finner ett företag med kosttillskott av högre kvalitet, kontakta oss gärna på [email protected] för det vill vi veta.

Författare & granskare