Balanced B Complex

Rating:
100% of 100
 • Äkta whole food vitaminer och mineraler av raw food kvalitet
 • Alla åtta B-vitaminer
 • Laboratorietestad fri från gluten, mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat
469 kr
Kostnad per dag:
5,21 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  90 tabletter
  Rek. pris
  469 kr
  Varumärke
  Portioner
  90
  Art. nr
  10166
  EAN
  0 51494 10166 7

Balanced B Complex

Balanced B Complex är ett välbalanserat whole food kosttillskott med alla åtta B-vitaminer i whole food-form. Balanced B Complex gör så att du enkelt får i dig alla B-vitaminer du behöver i bra dos.

B-vitaminerna är fyller många viktiga funktioner i kroppen. De bidrar till att bibehålla normal hud och till att bibehålla normal synförmåga. De bidrar dessutom till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning. Balanced B Complex bidrar även till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion samt till normal järnomsättning. Dessutom B-vitaminerna till normal psykologisk funktion och till att bibehålla normala slemhinnor vilket är viktigt för ett bra immunförsvar. Balanced B Complex bidrar till normal cysteinsyntes, till normal homocysteinomsättning, till normal energiomsättning, till immunsystemets normala funktion och till att reglera hormonaktiviteten. Dessutom bidrar Balanced B Complex till normal bildning av röda blodkroppar och till normal protein- och glykogenomsättning samt till till normal hjärtfunktion.

Balanced B Complex bidrar vidare till vävnadstillväxt hos gravida, till normal aminosyrasyntes, till normal blodbildning och till normal homocysteinomsättning samt har en roll i celldelningsprocessen.

Biotin som finns i Balanced B Complex bidrar dessutom till normal omsättning av makronäringsämnen, till att bibehålla normalt hår, till att bibehålla normala slemhinnor och till att bibehålla normal hud. Pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga samt till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin B1 (tiamin) 9 mg 818
Vitamin B2 (riboflavin) 4 mg 286
Niacin (vitamin B3) 45 mg NE 281
Vitamin B6 (pyridoxin) 10 mg 714
Folsyra (Kalcium-L-metylfolat) 240 µg 120
Vitamin B12 (metylkobalamin) 50 µg 2000
Biotin 30 µg 60
Pantotensyra (vitamin B5) 45 mg 750
Grönkål 125 mg *

DRI = Dagligt referensintag
*DRI ej fastställt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), fyllnadsmedel (cellulosa), grönkålsblad (Brassica oleracea sabellica), pantotensyra, Saccharomyces cerevisiae, niacin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2, broccoli (Brassica oleracea), folsyra, vitamin B12, biotin.

Dosering 

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat och vitaminer. Varje vitamin och kombineras med utvalda grönsaker eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Recensioner
 1. Jättebra B-vitaminer!
  Rating
  100%
  Jag har under några år ätit er B-vitamin och klarar mig inte utan. Blir trött och lite nedstämd utan den.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Balanced B Complex
Betyg