Glutamin

Glutamin kosttillskott & L-glutamin tillskott

L-Glutamin är den mest förekommande aminosyran i kroppen och den fyller flera viktiga funktioner för hälsan. Glutamin är mest känt för att bidra till tarmarnas hälsa, för sin roll i proteinsyntesen och för att minska muskelnedbrytning. Glutamin  fungerar som bränsle för cellerna i tunntarmen vilket gör det viktigt för personer med tarmbesvär. Glutamin är också vanligt förekommande i skelettmuskulaturen och hjälper även till med muskelreparation och återhämtning efter träning.

  1. GI Response
    Rating:
    100%
    659 kr
  2. Köp L-Glutamine från Thorne
    Special Price 249 kr Regular Price 299 kr

När ska man ta L-glutamin?

L-glutamin kan tas vid olika tidpunkter beroende på individuella behov och mål. Många väljer att ta det före eller efter träning för att främja återhämtning och muskelreparation. Andra tar det mellan måltider för att stödja tarmhälsan och matsmältningen.

Glutaminkapslar eller glutaminpulver?

Glutamin kan tas både som pulver och som kapslar. 

Glutamin pulver

Glutaminpulver är ett vanligt alternativ för de som föredrar att blanda sin dos med vatten, juice eller proteinshakes. Pulvret kan vara lättare att dosera och kan snabbt blandas för en bekväm intagning.

Glutamin kapslar

Glutaminkapslar är praktiska för personer på språng eller de som föredrar en enkel dosering. Kapslarna är lätta att svälja och kan tas när som helst på dagen för att uppfylla dina glutaminbehov.

L-Glutamin eller glutamin?

"L" i L-glutamin står för "levorotatory", vilket indikerar att det är den naturliga formen som kroppen använder. I kosttillskott och hälsoprodukter hänvisar termen "glutamin" vanligtvis till L-glutamin eftersom det är den biologiskt aktiva formen som kroppen behöver. Så i sammanhanget av kosttillskott och hälsa används termerna ofta utbytbart, men den korrekta termen för aminosyran är L-glutamin.

Köpa glutamintillskott billigt online hos Greatlife

Billiga glutamintillskott är de som har högsta kvalitet och renhet. Om du köper glutamintillskott av låg kvalitet kan du få sämre upptag och funktion i kroppen samt även ämnen som du inte vill få i dig. Det kan bli dyrt i längden med glutamintillskott av låg kvalitet.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.