JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Superfoods

Vad är superfoods?

Begreppet superfoods myntades från första början för att skapa nyttiga mattrender och dessutom för att sälja produkter. Supermat är helt enkelt väldigt nyttiga livsmedel som har många hälsofördelar. För att ett livsmedel ska vara supermat behöver det ha ett väldigt högt näringsinnehåll. Ägg, blåbär och olivolja är några vanliga livsmedel som ses som superfoods. Samtliga av dem innehåller stora mängder med antioxidanter, nyttigt fett, omega 3, mineraler och vitaminer som är livsnödvändiga för oss människor. 

Superfoods som kosttillskott är ofta i pulverform för att enkelt kunna blanda dem i smoothies eller annan vätska. Gurkmeja, som finns i vår Daily Turmeric Booster är ett tydligt exempel på ett så kallat superfood-livsmedel då det innehåller kurkumin som anses vara nyttigt. 

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

 1. Oyster Pure
  Rating:
  100%
  Special Price 699 kr Regular Price 749 kr
 2. Köp D-Mannose från Greatlife.se, kvalitetsprodukter med fri frakt
  Rating:
  100%
  Special Price 349 kr Regular Price 549 kr
 3. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder
  359 kr
 4. Daily Turmeric Nutrient Booster Powder
  359 kr
 5. Köp Detoxpaketet
  Special Price 1 249 kr Regular Price 1 317 kr
 6. Turmeric Inflammation Response Gummies
  379 kr
 7. Turmeric Curcumin Extra Strength, Whole Body
  519 kr
 8. Turmeric Curcumin Extra Strength, Whole Body
  689 kr
 9. Elderberry Immune Support Gummies
  379 kr
 10. Köp Chlorella tabletter
  Special Price 329 kr Regular Price 399 kr
 11. Ekologisk spirulina från Dr. Mercola
  349 kr
 12. Ekologisk Fermented Elderberry Fläderbär från Dr Mercola
  Special Price 299 kr Regular Price 549 kr

Supermat i pulverform för enkel dosering

Superfoods i pulverform är normalt en förädlad form av produkten. Många är av den uppfattning att processen att göra pulver minskar mängden näringsämnen som finns kvar. Det stämmer dock inte för högkvalitetsprodukter. Alla näringsämnen finns kvar, men i en mer koncentrerad form. Pulver är dessutom lättare att dosera eftersom du vet exakt hur mycket du får i dig. 

Funktionell föda

Med funktionell föda menas att livsmedlet ska ha en positiv dokumenterad hälsoeffekt. Alla livsmedel som har en positiv effekt på din hälsa räknas in i funktionell föda. Det är alltså inte bara superfoods som tillhör den kategorin. Till exempel är blodsockerbalansen i kroppen helt central inom funktionell föda eftersom det har en positiv effekt på vår hälsa. För att höja folkhälsan i Sverige kommer fler livsmedel att behöva bli anpassade till funktionell föda. Superfoods är ett bra supplement tills dess att det händer.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.