JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Elderberry Immune Support Gummies

Gummy Elderberry Immune Support – Berry är supergoda gummies som innehåller ekologiska fläderbär, ekologiska vilda blåbär, ekologisk ingefära och zink. 

 • Görs med ekologiska fläderbär och zink
 • Helt fria från konstgjorda och artificiella färg- och smakämnen
 • Laboratorietestad fri från gluten, mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat
379 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  54 gummies
  Rek. pris
  379 kr
  Varumärke
  Portioner
  27
  Art. nr
  10414
  EAN
  051494104149

Elderberry Immune Support Gummies

Gummy Elderberry Immune Support – Berry är troligtvis världen godaste och nyttigaste gummies. Den innehåller ekologiska fläderbär, ekologiska vilda blåbär, ekologisk ingefära och zink. Fläderbär har historiskt och inom folkmedicin. Fläderbäret innehåller även C-vitamin, betakaroten och fytonäringsämnen. 

Zink har många viktiga funktioner i kroppen. Det bidrar till immunförsvarets normala funktion, till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till normal syra-basbalans. Zink är även viktigt då det bidrar till normal kolhydratomsättning, till normal kognitiv funktion, till normal DNA-syntes och till normal fertilitet och reproduktion. Dessutom bidrar zink till normal omsättning av makronäringsämnen, till normal omsättning av fettsyror och till normal omsättning av vitamin A samt till normal proteinsyntes. Vad inte alla känner till att är att zink vidare bidrar till att bibehålla normal hud, hår och naglar samt bidrar till att bibehålla normal benstomme. Det tar inte slut där, zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet, till att bibehålla normal synförmåga och har en roll i celldelningsprocessen. Zink är ett oerhört viktigt mikronäringsämne. 

En deciliter vanlig apelsinjuice innehåller drygt 8 gram sockerarter. Ett vanligt glas med apelsinjuice innehåller alltså 20 gram sockerarter, det vill säga 20 gånger så mycket som en gummy. 

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Energi 15 kcal/62,8 kJ
Protein 0 g
Kolhydrater 3 g
varav sockerarter 2 g
Fett 0 g
Zink 6 mg 60
Fläderbär 400 mg *
Vilda blåbär 100 mg *
Ingefära (rot) 20 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Fläderbär ((Sambucus nigra), blåbär (Vaccinium myrtillus), ingefära (Zingiber officinale, rot), zinkcitrat ekologisk tapiokasirap, ekologiskt rörsocker, pektin från äpple, natriumcitrat, citronsyra, solrosolja, karnaubavax. 

Dosering

2 gummies per dag. Kan tas med eller utan mat. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Elderberry Immune Support Gummies
Betyg