Gummies

MegaFood har utvecklat gummies för vuxna och barn. Gummies innehåller vitaminer och mineraler och passar perfekt för dem som inte kan eller vill ta tabletter eller kapslar. Gummies smakar mycket gott men innehåller ändå sju gånger så lite socker som ett vanligt glas apelsinjuice. Gummies är helt fria från artificiella sötningsmedel och finns i flera olika varianter. 

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

 1. Köp Gummy Turmeric Inflammation Response
  379 kr
 2. Tuggtabletter D-vitamin
  379 kr
 3. Supergoda gummies som innehåller C-vitamin, ekologiska apelsiner, ekologiska tranbär, ekologiska blåbär och ekologisk ingefära
  379 kr
 4. Kids Multi Gummies från MegaFood från MegaFood
  379 kr
 5. Gummy Elderberry Immune Support – Fläderbär från MegaFood
  379 kr
 6. Men's Multi Gummies
  379 kr
 7. Gummy B12 Energy – Ginger är troligtvis världen godaste och nyttigaste gummies
  379 kr
 8. Gummy B12 Energy – Cranberry
  379 kr
 9. Baby & Me 2 Prenatal Multi Gummies
  379 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.