JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Kiseltillskott

Vad är kisel bra för?

Kisel är ett grundämne som är mycket betydelsefullt för människan och som anses vara viktigt för hud, hår, naglar och skelett. Dessutom krävs kisel för att kroppen ska kunna bild kollagen. 

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa, hud, hår och naglar? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

 1. Köp Silica Kisel Kollagen
  Special Price 329 kr Regular Price 399 kr

Symptom på kiselbrist

Brist på kisel kan leda till: 

 • Sköra naglar
 • Torr hy och torrt hår
 • Sämre kvalitet på hudens och kärlens kollagen

Vad är rekommenderat dagligt intag av kisel?

Dagsbehovet av kisel varierar beroende på ålder, kön, livsstil, sjukdomshistoria, exponering för gifter, stress, kostvanor och flera andra faktorer. Barn och kvinnor behöver generellt inte lika mycket mikronäringsämnen som en vuxen man. Kisel har inget officiellt rekommenderat dagligt intag men vi rekommenderar 10–30 mg per dag.

Vad är optimalt dagligt intag av kisel?

Optimalt dagligt för kisel anses vara 10–30 mg per dag.

Kisel Kosttillskott för Hud, Hår & Naglar

Våra kisel kosttillskott är mycket bra för dem som strävar efter att stärka hud, hår och naglar från insidan. Med unika egenskaper som främjar skönhet och hälsa kan kiseltillskott vara ett utmärkt val för många. Här är några situationer där kiseltillskott kan vara särskilt lämpligt:

 1. Hälsosam hud: Kisel är känt för sin roll i kollagenproduktionen, vilket är avgörande för hudens elasticitet och fasthet. För dem som strävar efter att upprätthålla ett ungdomligt och hälsosamt utseende kan kisel vara en värdefull tillskottsfaktor.
 2. Starkt och glansigt hår: Hårets kvalitet och glans är beroende av näringsämnen som stöder hårfolliklarna. Kisel bidrar till att stärka håret inifrån och kan vara fördelaktigt för dem som vill upprätthålla ett starkt och glansigt hår.
 3. Naglar som mår bra: Naglarnas hälsa är ofta en indikation på övergripande välbefinnande. Kisel är involverat i bildandet av nagelstrukturer och kan vara en positiv faktor för dem som vill ha starka och friska naglar.
 4. Åldrande och stress: Åldrande och perioder av ökad stress kan påverka hud, hår och naglar. Kisel kan fungera som ett stöd för att komplettera kroppens naturliga processer och bibehålla hälsosam utseende även under dessa påfrestande perioder.

Köp Prisvärda Kiseltabletter av Hög Kvalitet

Upptäck skönheten i att vårda din hud, stärka ditt hår och förbättra dina naglar med våra prisvärda kiseltabletter (de är i kapselform) av högsta kvalitet. Varför välja våra kiseltabletter?

 1. Exceptionell Kvalitet: Kiselkapslarna är tillverkade med noggrant utvalda ingredienser för att säkerställa högsta kvalitet. Vi strävar efter att ge dig ett kosttillskott som uppfyller högsta standard.
 2. Mångsidig skönhet: Kiselkapslarna är utformade för att stödja skönheten inifrån och ut. Från hudens elasticitet till hårets styrka och naglarnas hälsa – vi strävar efter att erbjuda ett kosttillskott som täcker en mängd skönhetsaspekter.
 3. Enkel användning: Kiselkapslarna är lätta att inkludera i din dagliga rutin. Med smidig dosering och bekväm användning kan du njuta av fördelarna utan krångel.

Ge din skönhet och välbefinnande en boost med våra prisvärda kiseltabletter av hög kvalitet. Utforska det omfattande stödet för hud, hår och naglar och låt kiseln bli en viktig del av din dagliga hälsorutin. 

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.