Kreatin

Kreatintillskott

Kreatin är en naturligt förekommande substans som finns i kroppens muskelvävnader. Den ungerar som en energireserv för snabba och explosiva rörelser. Det är ett populärt kosttillskott bland idrottare och träningsentusiaster, känt för att öka prestation och återhämtning vid fysisk aktivitet men kreatin är även bra för hjärnans funktion. Det kan vara fördelaktigt för äldre vuxna och personer för sin kombination att öka muskelstyrka och även för hjärnans funktion. 

  1. Creatine Monohydrate Pure – Kreatin
    Special Price 379 kr Regular Price 549 kr
  2. Köp kreatin från Thorne med fri frakt
    Special Price 385 kr Regular Price 539 kr

Köpa kreatin billigt online hos Greatlife

Billigt kreatin är det kreatin som har högst kvalitet och som är renast. Om du köper kreatin av låg kvalitet kan du få sämre upptag, sämre funktion i kroppen och även ämnen som du inte vill få i dig. Det blir dyrt kreatin i längden. Vi har två olika kreatintillskott Creavitalis som är vårt finaste kreatin och Thornes kreatin som också är mycket bra. 

Kreatinkapslar eller kreatinpulver

Att välja mellan kreatinkapslar och kreatinpulver kan vara en personlig preferens. Kreatinpulver är vanligtvis mer prisvärt och ger dig möjlighet att dosera exakt efter dina behov. Det är också lätt att blanda i drycker eller mat. Å andra sidan är kreatinkapslar bekväma att ta med sig och kräver ingen vätska. Det beror på dina behov och bekvämlighet vilket alternativ som passar dig bäst.

Kreatin pulver

Kreatinpulver är vanligtvis mer prisvärt och ger dig möjlighet att dosera exakt efter dina behov. Det är också lätt att blanda i drycker eller mat. Kreatinpulver kan absorberas snabbare eftersom det blandas med vätska, vilket kan vara en fördel för vissa användare. 

Kreatin kapslar

Kreatinkapslar är bekväma att ta med sig och kräver ingen vätsla. De är också praktiska för exakt dosering eftersom varje kapsel innehåller en bestämd mängd kreatin. Kapslar kan vara ett bra alternativ om du är på språng eller inte gillar smaken av kreatinpulver. 

Vegansk kreatin 

Kreatin vegetarian

Även om vegetarisk kreatin är liknande, kan det innehålla vissa animaliska biprodukter. Det är viktigt för vegetarianer att dubbelkolla ingredienserna för att säkerställa att de stämmer överens med deras kostval.

Vegan kreatin

Vegan kreatin är speciellt framtaget för att möta behoven hos de som följer en vegansk livsstil. Dessa kreatintillskott är tillverkade utan några animaliska ingredienser, vilket gör dem lämpliga för veganer. Creatine Monohydrate Pure – Kreatin passar både veganer och vegetarianer. Det här kreatintillskottet passar perfekt för veganer som vill öka sin prestation och styrka. 

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.