One Daily

Rating:
100% of 100
 • Whole food med vitaminer och mineraler i raw food-form
 • Bidrar till immunsystemets normala funktion och till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion
 • Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter
619 kr
Kostnad per dag:
6,88 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  90 tabletter
  Rek. pris
  619 kr
  Portioner
  90
  Art. nr
  40002
  EAN
  0 51494 40002 9

One Daily

En multivitaminmineral är ett bra bastillskott. Det innehåller flera mikronäringsämnen. One Daily är ett multivitamin- och mineraltillskott från whole food för den som vill ta en tablett per dag. One daily är baserat på whole food (hel, icke-processad mat) med flera kofaktorer kvar. Innate Response har varit mycket noggranna i framställningen av One Daily. Man har bland annat använt den mest skonsamma torkmetoden som finns i världen och tack vare det kan man bevara flera olika nyttiga men känsliga fytokemikalier som finns i mat.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.


Denna produkt innehåller inte magnesium eller kalcium. Vi rekommenderar Magnesium och kalcium som tilläggsprodukter om du är i behov av extra magnesium och kalcium.

Vilken multivitaminmineral passar dig?

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin A (betakaroten) 180 µg RE 23
Vitamin C (askorbinsyra) 60 mg 75
Vitamin D3 (400 IE) 10 µg 200
Vitamin E 10 mg α-TE 83
Vitamin K 65 µg 87
Vitamin B1 5 mg 455
Vitamin B2 2 mg 143
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 6 mg 429
Folsyra 240 µg 120
Vitamin B12 15 µg 600
Biotin 30 µg 60
Pantotensyra 10 mg 167
Järn 4,5 mg 32
Jod 75 µg 50
Zink 6 mg 60
Selen 25 µg 45
Mangan 1,2 mg 60
GTF Krom 40 µg 100
Molybden 20 µg 40
Bor 500 µg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), fyllnadsmedel (cellulosa), Saccharomyces cerevisiae, vitamin C, apelsin (Citrus sinensis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), niacin, ytbehandlingsmedel (stearinsyra), vitamin E, morot (Daucus sativa), pantotensyra, järnglycinat, zinkglycinat, vitamin A (betakaroten), vitamin B6, vitamin B1, vitamin B2, borglycinat, broccoli (Brassica oleracea italica), manganglycinat, tranbär (Vaccinium oxycoccos), vitkål (Brassica oleracea capitata), vilda blåbär (Vaccinium angustifolium), antioxidationsmedel (askorbylpalmitat), blandade karotenoider, folsyra, kopparglycinat, kromglycinat, jodglycinat, vitamin K, selenglycinat, molybdenglycinat, biotin, vitamin B12, vitamin D3.

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Vilken multivitaminmineral passar mig bäst? 

Läs vår guide här

Behöver jag ta en multivitaminmineral jag äter varierat?

Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Behöver jag ta min multivitaminmineral tillsammans med mat?

Whole food-tillskott behöver normalt inte tas tillsammans med mat men vi rekommenderar alltid att ta vitamin- och mineraltillskott tillsammans med mat för att det är ett tillfälle då kroppen naturligt tar upp mikronäringsämnen. 

Recensioner
 1. Bästa multivitaminen!!!
  Rating
  100%
  Tar 2 stycken av denna dagligen, då blir det ungefär som womens daily fast dessa räcker i 45 dagar istället. Lägger till järn och magnesium. Bästa multivitamintabletterna som finns just nu. Kroppen tar upp ämnena och jag känner skillnad i min kropp mot andra multivitaminer.

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Super bra köp!
  Rating
  100%
  Det här är dom bästa vitaminerna jag har köpt på länge

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Mår toppen
  Rating
  100%
  Lite dyra men så prisvärda. Mår toppen av dessa vitaminer, tummen upp!

  Kommentar av

  Publicerad

 4. One Daily
  Rating
  100%
  Supernöjd med denna produkt!

  Kommentar av

  Publicerad

 5. bästa men dyr
  Rating
  100%
  testade en burk o mådde riktigt bra ..men..sen blev jag fattigpensionär o har inte råd att köpa dessa...så nu har jag ätit billigare multivitaminer men får ingen effekt av de..visst man tar ju bara en per dag av de här dyra så det är en gångs kostnad som svider när ekonomin är dålig...måste nog köpa igen o väntar rabatt på dessa

  Kommentar av

  Publicerad

 6. bästa vitamin jag testat
  Rating
  100%
  brukar få magont av vitamintbl men inte av den här...skonsam mot magen + mina värden var bra vid senaste prover (har hypothyreos o brukar få d vitamin brist)...kan inte äta varierat kost pga allergi på många frukter o grönsaker..har dock inte reagerat allergisk på dessa tabletter så det måste vara alla bekämpningsmedel jag reagerar i frukter/grönsaker som man köper på mataffären

  Kommentar av

  Publicerad

 7. Ett med vardagen
  Rating
  100%
  Jag har ätit dessa vitaminer under en längre tid och jag är supernöjd. Det kvalitativa innehållet avgjorde köpet och vitaminerna är idag en självklarhet i vardagen. Jag är sällan sjuk och jag känner mer ork om dagarna.

  Kommentar av

  Publicerad

 8. Enkel och smidigt
  Rating
  100%
  Har prövat många olika multivitaminer men denna produkt är helt klart den bästa! Enkelt att dosera eftersom man bara behöver ta 1 tablett per dag, försöker ta den när jag äter lunch eller middag tillsammans med Flora 20-14.

  Har rekommenderat produkten till många vänner och hela familjen äter den nu.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:One Daily
Betyg