Adrenal Response

Rating:
100% of 100

Adrenal Response från Innate Response är ett whole food-kosttillskott med flera adaptogener. Den innehåller bland annat ashwagandha som bidrar till fysisk och mental hälsa vid svaghet, utmattning, trötthet och minskad koncentration.

 • Med ashwagandha som har adaptogena egenskaper och bidrar till kroppens förmåga att hantera stress
 • Hög biotillgänglighet
 • Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter
569 kr
Kostnad per dag:
12,64 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Slut i lager
  Storlek
  90 tabletter
  Rek. pris
  569 kr
  Portioner
  45
  Art. nr
  40119
  EAN
  0 51494 40119 4

Adrenal Response

Adrenal Response från Innate Response är ett whole food-kosttillskott med adaptogener. Den innehåller ashwagandha som bidrar till fysisk och mental hälsa vid svaghet, utmattning, trötthet och minskad koncentration. Ashwagandha har adaptogena egenskaper och den bidrar till kroppens förmåga att hantera stress och bidrar till insomning. Adrenal Response innehåller även de välkända adaptogenerna rosenrot, astragalusrot, helig basilika och schisandrabär. Adrenal Response är en kombination av växtämnen vid upplevelse av stress och vid stresshantering. 

Ashwaganda, även kallat Withania somnifera, Indisk Ginseng eller Winter Cherry finns i olika sorter. Sensoril, som finns i Adrenal Response och Adrenal Strength är åtta gånger mer kraftfull än vanlig ashwaganda. Sensoril som är en form av koncentrerad Ashwagandaextrakt som dessutom är det enda koncentrat som har upp till 8% withanolider (en aktiv substans i ashwaganda). Adrenal Response innehåller även rosenrot samt astragalusrot och Holy Basil Leaf, även kallad helig basilika eller tulsi. Dessutom innehåller Adrenal Response Schizandra.

Rekommenderade artiklar att läsa

Adrenal Response behöver kompletteras med en multivitamin. Läs här om vilken multivitamin som passar dig.

Innehåll per dagsdos  
Ashwagandha 250 mg
Rosenrot 200 mg
Astragalusrot 150 mg
Helig basilika 150 mg
Schisandrabär 100 mg
Amlafrukt 100 mg
Alg fingertare 45 mg

Ingredienser

Ashwagandha (Withania somnifera, extrakt av rot, Sensoril®), rosenrot (Rhodiola rosea, rotextrakt), astragalusrot (Astragalus membranaceus, rot), helig basilika (Ocimum sanctum, löv), amlafrukt (Emblica officinalis), schisandrabär (Schisandra chinensis, bär), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), råris (Oryza sativa), alg fingertare (Laminaria digitata), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), fyllnadsmedel (cellulosa).

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. Bör ej tas av gravida. 

Sensoril® Ashwagandha är ett varumärke som tillhör Nateron, Inc. Det skyddas av U.S. Patent 6,713,092.

Vad har binjurarna med stress att göra?

Stress och binjurarna hänger i allra högsta grad samman. Stress sickar en signal till binjurarna att producera mer kortisol vilket leder till många olika reaktioner i kroppen. Läs artikel om binjurarna här.

Kan jag ta Adrenal Response tillsammans med Levaxin för min sköldkörtel?

Om du har problem med sköldkörteln och binjurarna kan det vara bra att se till både binjurarna och sköldkörteln samtidigt och du kan med fördel ta båda preparaten samtidigt. Läs mer i artikeln om sköldkörteln här.

Räcker det med Adrenal Response om jag är utbränd?

Utbrändhet är en komplex diagnos som först och främst ska behandlas av läkare. Utbrändhet beror dock ofta på kronisk patogen stress och vi rekommenderar alltid en fullgod näringsstatus för optimal hälsa. Ur ett näringsfysiologiskt perspektiv rekommenderar vi att man då tar ett multivitamin- och mineralpreparat som en billig försäkring att man får i sig de näringsämnen som dagligen behövs för att kroppen ska fungera optimalt. Emellertid måste du även se till att få en god sömn, äta korrekt, se till att träna regelbundet och även bearbeta den eller de faktorer som ger upphov till stressen i ditt liv. Utbrändhet är följden av en lång rad av fysiska och emotionella problem som man inte har tagit hand om i tid. Det är därför viktigt att ta ett brett grepp om dess och bearbeta dem på flera fronter.

Vilka vitaminer och mineraler är viktiga vid stress?

Normalt ska man inte ha brist på några näringsämnen för en fullgod hälsa men vid stress och depression är följande vitaminer och mineraler extra viktiga: B-vitaminerna, magnesium, zink och D-vitamin

Kan man ta Rosenrot som finns i Adrenal Response under lång tid?

I doser lägre än 400 mg anses Rosenrot vara säkert att inta under lång tid. I doser över 400 mg bör man göra uppehåll efter 8–10 veckor. 2 tabletter Adrenal Response innehåller 200 mg Rosenrot så du kan lugnt ta Adrenal Response under lång tid.

Vilken kvalitet på Ashwaganda finns i Adrenal Response?

Ett 4:1-extrakt av ashwaganda innebär att 4 kg färsk ört/rot har använts för att skapa 1 kg torkad ört/rot. Om kvaliteten på råmaterialet är lågt kanske den torkade produkten endast har 1 % av den aktiva ingrediensen withanolid. Ashwagandan i Adrenal Response kommer från ettåriga blad som har mycket hög andel withanolider och även om man har 4:1-extrakt kan mängden vara närmare 8 %. Alltså kan samma koncentration ha olika aktivitet. Återigen vill vi understryka vikten av kvaliteten och Adrenal Response använder Sensoril som är den finaste formen av Ashwaganda som finns att få tag i.

Write Your Own Review
Du recenserar:Adrenal Response
Betyg
Recensioner
 1. En mycket bra produkt!
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag läste recensionerna innan jag bestämde mig för att testa. Har varit deppig under längre tid pga saker som sker i verkliga livet. Blev nyfiken extra mycket för jag redan har goda erfarenheter av andra produkter från Greatlife. Vad märker jag då? Jo efter knappt en månad har jag mkt mer energi, orkar mer, inte så ledsen och nere! Jag är oerhört tacksam!

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Supernöjd!
  Helhetsbetyg
  100%
  Hittills märker jag redan skillnad av Adrenal Response, mår bättre och har mer energi. Supernöjd!

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Mycket bra mot binjurarna
  Helhetsbetyg
  100%
  Min mamma har använt den här produkten i ett par dagar och hon känner redan skillnad på sina binjurar.

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Lugnar ned en
  Helhetsbetyg
  100%
  Bra mot stress

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Fantastisk produkt
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag har provat många olika kosttillskott genom åren, tränar mycket, äter väldigt hälsosamt men har en hög stress & utmattning i kroppen som aldrig verkar ge med sig. MEN! Efter några dagar med denna produkt så märkte jag en enorm skillnad. Allt pipande i öronen försvann, jag var pigg på morgonen, mkt mer energi och ork. Bästa produkten jag testat!

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Mycket bättre efter bara någon vecka!
  Helhetsbetyg
  100%
  Har haft en stressig period och mått allt annat än bra. Efter bara någon vecka med Adrenal respons vände det och jag mår så mycket bättre!

  Kommentar av

  Publicerad

 7. All stress försvann!
  Helhetsbetyg
  100%
  Använde i 6 månader. Hade en helt otrolig effekt! All stress försvann...vill också tillägga att jag hade blivit rekommenderad att äta Adrenal Response och tog inte ens reda på vad det var bra för men märkte stor skillnad i mitt sätt att reagera på stress och började då intressera mig för produkten, alltså ingen placebo-effekt!

  Kommentar av

  Publicerad

 8. Utbränd
  Helhetsbetyg
  100%
  Efter bara några veckor efter upptrappningen som rekommenderas började jag för första gången känna en harmoni i kroppen som jag inte känt på många år. Adrenal Response har hjälpt mig otroligt mycket att komma tillbaka, vad jag tror mycket snabbare än vad som är vanligt. Jag är en helt annan person idag än den jag var innan. Lugn och tillfreds snarare än otålig och otrevlig. Tack!

  Kommentar av

  Publicerad

 9. Fantastisk produkt!
  Helhetsbetyg
  100%
  Är väldigt imponerad av denna produkt. Största effekten är djupare sömn, ökad energi och bättre humör. Kan varmt rekommendera den, värd pengarna.

  Kommentar av

  Publicerad

 10. Mycket nöjd!
  Helhetsbetyg
  100%
  VÄRT alla pengarna & rekommenderas varmt!

  Kommentar av

  Publicerad

 11. Amazing result!
  Helhetsbetyg
  100%
  I decided to give it a try since i love this brand already and it seemed to promise wonderful results. I have long had problems with irregular cycles, heart palpitations because of coffee and stress, and have recently felt on the verge of being burned out. Just after one day (!!) I felt results. The period that was overdue more than 10 days because if stress came the next morning. My sleep has become more restful, deep and calm, and my mind has become clearer. This is a truly amazing product, a little on the expensive side, but it is worth it! Thanks a lot, Innate and GreatLife.se <3

  Kommentar av

  Publicerad

 12. Excellent product
  Helhetsbetyg
  100%
  One of the best products I have ever tried. Does what it says, but a bit expensive for everyday use.

  Kommentar av

  Publicerad

 13. Väldigt nöjd
  Helhetsbetyg
  100%
  Som utbränd så har ja kunnat klara av den stress ja har ställts inför i vardagen vilket har hjälpt att underlätta återhämtning. Väldigt nöjd.

  Kommentar av

  Publicerad