Thyroid Strength

Rating:
100% of 100
 • Med ashwagandha som har adaptogena egenskaper och bidrar till kroppens förmåga att hantera stress
 • Med jod som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner
 • Innehåller L-Tyrosin
649 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Rek. pris
  599 kr
  Varumärke
  Art. nr
  Thyroid-Strength-CONF
  EAN
  0 51494 20029 2

Thyroid Strength

Thyroid Strength® från MegaFood är ett whole food-kosttillskott med mikronäringsämnen som bidrar till normal sköldkörtelfunktion. Den innehåller även L-Tyrosin, helig basilika, ashwagandha och forskolin. Jod bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner, till normal sköldkörtelfunktion och till normal energiomsättning. Selen bidrar till normal sköldkörtelfunktion och till immunsystemets normala funktion. Zink bidrar till att bibehålla normalt hud, hår, naglar och normala slemhinnor. Zink bidrar till normal syra-basbalans. Koppar bidrar till att bibehålla normal bindväv och nervsystemets normala funktion.

Som ett av få företag i världen köper MegaFood, tillsammans med systerföretaget Innate Response, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. MegaFood torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. MegaFood har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som MegaFood och systerföretaget Innate Response.

Thyroid Strength behöver kompletteras med en multivitamin. Läs här om vilken multivitamin som passar dig.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Jod 150 µg 100
Zink 8 mg 80
Selen 70 µg 127
Koppar 350 µg 35
L-Tyrosin 300 mg *
Helig basilika 250 mg *
Ashwagandha 250 mg *
Forskolin 150 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Fyllnadsmedel (cellulosapulver), L-tyrosin, Ashwagandha (Withania somnifera, extrakt av rot och löv, Sensoril), helig basilika (Ocimum sanctum, extrakt av löv), råris (Oryza sativa), forskolin (Coleus forskohlii, extrakt av rot), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), Saccharomyces cerevisiae, ytbehandlingsmedel (stearinsyra), stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), zinkglycinat, kopparglycinat, jodglycinat, selenglycinat.

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.  

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, örter, mineraler och L-Tyrosin. Varje mineral kombineras med näringsjäst i en unik process som tillsammans med örter skapar ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Recensioner
 1. Hår och naglar växer!
  Rating
  100%
  Jag tar Thyroid Strength och Ultra C-400. Produkterna fungerar på mig! Mina värden har förbättrats och jag mår mycket bättre. Är piggare och märker att hår och naglar växer!

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Thyroid Strength
Betyg