Facebook Pixel

Flora Plus+ Probiotika

Rating:
100% of 100

Marknadens kanske bästa probiotika med 16 kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar och 20 miljarder bakterier per kapsel. Passar både kvinnor och män. Utmärkt för personer med IBS, Ulcerös Kolit och Crohns.  

 • 16 kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar
 • 20 miljarder bakterier per kapsel som tål rumstemperatur
 • Bioburk fri från hormonstörande BPA, BPF och BPS
 • Fri från från mjukgörare och ftalater
 • Fri från mjölk och gluten
 • Tillverkad under ISO9001 och HACCP (ISO22000)
 • Passar veganer och vegetarianer
499 kr
Kostnad per dag:
8,32 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Storlek
  60 kapslar
  Rek. pris.
  499 kr
  Varumärke
  Räcker i
  60 dagar
  SKU
  GREAT10002
  EAN
  7350131871011

Flora Plus+ Probiotika

Flora Plus+ Probiotika är den bästa probiotika vi har stött på. Den har 16 kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar och 20 miljarder bakterier per kapsel. Flora Plus+ Probiotika  passar både kvinnor och män och är utmärkt för personer med IBS, Ulcerös Kolit och Crohns. 

Flora Plus+ Probiotika tillverkas inte bara under det rigorösa kvalitetssäkringssystemet ISO9001 utan även den internationella ledningssystemstandarden för livsmedelssäkerhet, ISO 22000 och HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Flora Plus+ Probiotika är naturligt fri från gluten, mjölkprodukter och den passar både veganer och vegetarianer. 

Burken är en så kallad bioburk helt fri från de hormonstörande ämnena BPA, BPF, BPS, ftalater och andra mjukgörare. Burken tillverkas av polyeten från sockerrör, en förnybar råvara, medan den traditionella polyeten kommer av råvara från olja eller naturgas. 

Läs om varför Flora Plus+ Probiotika innehåller just de stammar den innehåller här.

Innehåll per dagsdos  
Mjölksyrabakterier från 16 olika stammar 20 miljarder
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus gasseri
Streptococcus thermophilus
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus plantarum
Lactococcus lactis
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus helveticus

Ingredienser

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus helveticus, fruktoligosackarider, klumpförebyggande medel (risextrakt), vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Dosen kan tillfälligt ökas till 2 kapslar per dag vid behov. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på kall mat eller i kall dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Kan förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i Sverige. 

Recensioner
 1. Visade verkligen effekt!
  Value
  100%
  Flora Plus+ visade verkligen effekt. Jag kunde äta rätt hårdsmält mat men magen krångla inte överhuvudtaget vilket var imponerande. Verkligen svart på vitt!

  Review by

  Posted on

 2. Har inte ont i magen längre!
  Value
  100%
  Jag upplevde ofta att jag fick ont i magen när jag inte åt probiotika. Sedan jag ätit Flora Plus har jag blivit mycket bättre!

  Review by

  Posted on

 3. Bästa jag prövat!
  Value
  100%
  Flora Probiotika Plus är den bästa jag har prövat och jag har testat många genom åren. Jag lider av en svår IBS.

  Review by

  Posted on

 4. Bäst hittils, produkt och kundtjänst +++++
  Value
  100%
  Har ätit denna produkten i snart 2månader efter avslutad antibiotikakur. Genom åren har jag testat många probiotikasorter inom olika tillverkare men måste säga att för mig så har denna upplevts som den bästa gällande återhämtning från antibiotika samt mitt allmäntillstånd. Det är även kul att man på hemsidan kan läsa mer ingående om dom olika stammarna osv.

  Sist men inte minst.... Kundtjänsten här på greatlife är ett kapitel för sig, har aldrig tidigare blivit bemött med sånt engagemang och välvilja för att hitta bästa tänkbara lösningar. Där det tipsas om produkter men även om helheten vad man kan göra för att få bättre balans i kropp och själ i sin vardag.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du recenserar:Flora Plus+ Probiotika
Betyg