Facebook Pixel
JUST NU: 20% rabatt på utvalda produkter för Mors Dag →

Magnesium

Rating:
100% of 100

Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat. Denna magnesium är helt fri från magnesiumoxid, även som dold ingrediens. 

 • Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat.
 • Kombination av flera magnesiumformer för att minska trötthet och utmattning 
 • 300 mg elementärt magnesium per dagsdos
 • Tillverkad under ISO 9001
 • Naturligt fri från gluten, soja, mjölkprodukter, GMO, ogräsmedel och bekämpningsmedel. 
 • Kapsel från ekologisk cellulosa
 • Passar veganer och vegetarianer
 • Fri från dolda ämnen som maltodextrin, artificiella sötningsmedel, färgämnen, konserveringsmedel, härdade oljor, majssirap och magnesiumstearat
369 kr
Kostnad per dag:
9,23 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Hemleverans
  • Snabba leveranser
  • Finns i lager
  Storlek
  120 kapslar
  Rek. pris
  369 kr
  Varumärke
  Räcker i
  40 dagar
  Art. nr
  GREAT10003
  EAN
  7 35013187102 8

Magnesium

Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat är en mycket ren produkt helt fri från magnesiumoxid, även som dold ingrediens. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar även till att bibehålla normala tänder och benstomme men även till normal psykologisk funktion. Magnesium är dessutom en viktig elektrolyt som bidrar till elektrolytbalansen och till nervsystemets normala funktion. 

Varje dagsdos om 3 kapslar ger dig 300 mg elementärt magnesium. Denna magnesium är tillverkad under ISO 9001 och är naturligt fri från gluten, soja, mjölkprodukter, GMO, ogräsmedel och bekämpningsmedel. Denna magnesium är dessutom fri från dolda ämnen som maltodextrin, artificiella sötningsmedel, färgämnen, konserveringsmedel, härdade oljor, majssirap och magnesiumstearat. Kapsel kommer från ekologisk cellulosa och produkten passar veganer och vegetarianer.

Läs mer om de former av magnesium vi anser vara bäst här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Magnesium (citrat, malat, taurat, bisglycinat) 300 mg 80

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser 

Magnesiumcitrat, magnesiummalat, magnesiumtaurat, magnesiumbisglycinat, vegetabilisk kapsel (cellulosa), klumpförebyggande medel (risextrakt).

Dosering

3 kapslar per dag till måltid. Dagsdosen kan fördelas med 1 kapsel per måltid och dag för ett jämnare magnesiumintag över dagen. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på mat eller i dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt.

Recensioner
 1. Så bra!
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag är inne på andra burken av er magnesium och vill säga att den är så bra! Min mamma har också börjat äta den nu! :) Köpte även er probiotika nyligen och har nyss börjat använda den.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Magnesium
Betyg