Magnesium – kapslar

Rating:
100% of 100

Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat. Denna magnesium är helt fri från magnesiumoxid, även som dold ingrediens. 

 • Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat.
 • Kombination av flera magnesiumformer för att minska trötthet och utmattning 
 • 300 mg elementärt magnesium per dagsdos
 • Tillverkad under ISO 9001
 • Naturligt fri från gluten, soja, mjölkprodukter, GMO, ogräsmedel och bekämpningsmedel. 
 • Kapsel från ekologisk cellulosa
 • Passar veganer och vegetarianer
 • Fri från dolda ämnen som maltodextrin, artificiella sötningsmedel, färgämnen, konserveringsmedel, härdade oljor, majssirap och magnesiumstearat
419 kr
Kostnad per dag:
10,48 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  120 kapslar
  Rek. pris
  419 kr
  Varumärke
  Portioner
  40
  Art. nr
  GREAT10003
  EAN
  7 35013187102 8

Magnesium – kapslar

Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat är en mycket ren produkt helt fri från magnesiumoxid, även som dold ingrediens. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar även till att bibehålla normala tänder och benstomme men även till normal psykologisk funktion. Magnesium är dessutom en viktig elektrolyt som bidrar till elektrolytbalansen och till nervsystemets normala funktion. 

Varje dagsdos om 3 kapslar ger dig 300 mg elementärt magnesium. Denna magnesium är tillverkad under ISO 9001 och är naturligt fri från gluten, soja, mjölkprodukter, GMO, ogräsmedel och bekämpningsmedel. Denna magnesium är dessutom fri från dolda ämnen som maltodextrin, artificiella sötningsmedel, färgämnen, konserveringsmedel, härdade oljor, majssirap och magnesiumstearat. Kapsel kommer från ekologisk cellulosa och produkten passar veganer och vegetarianer.

Läs mer om de former av magnesium vi anser vara bäst här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Magnesium (citrat, malat, taurat, bisglycinat) 300 mg 80

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser 

Magnesiumcitrat, magnesiummalat, magnesiumtaurat, magnesiumbisglycinat, vegetabilisk kapsel (cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Dosering

3 kapslar per dag till måltid. Dagsdosen kan fördelas med 1 kapsel per måltid och dag för ett jämnare magnesiumintag över dagen. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på mat eller i dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt.

Write Your Own Review
Du recenserar:Magnesium – kapslar
Betyg
Recensioner
 1. Hjälpt med sömnproblem
  Helhetsbetyg
  100%
  Har tagit de här i några veckor nu och mina sömnproblem är borta. Behöver inte ta några sömnmediciner längre, tar två sådana kapslar på kvällen istället, somnar och vaknar mer utvilad på morgonen än jag gjort på länge. Magen fungerar bättre också, känner mig lugnare, mindre oro och stress. Mer avslappnad överlag. Klar i tankarna. Kombinerar dessa med Megafoods One daily och Dicalcium malate från Thorne

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Riktigt bra!
  Helhetsbetyg
  100%
  Sover som en kung, kan sova någon timme mindre än vanligt men är ändå piggare när jag vaknar och under hela dagen.

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Bra sammansättning och effektiv!
  Helhetsbetyg
  100%
  Ett utmärkt val för dig som söker en effektiv och ren magnesium som fungerar! Bra sammansättning! Passar även min känsliga mage!

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Hjälper mot min migrän!
  Helhetsbetyg
  100%
  Den här magnesium hjälper för att förebygga min migrän. Mycket nöjd med just denna kombination av magnesium.

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Kryp benen försvinner!
  Helhetsbetyg
  100%
  Ert magnesium fungerar riktigt bra för mig! När det kryper i benen känner jag mig bättre med ert magnesium.

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Super nöjd.
  Helhetsbetyg
  100%
  Sedan jag gick över till ert magnesium så är sendragen i vaderna ett minne blott. Kan säga att jag sover så mycket bättre med. Ska beställa min andra burk nu.

  Kommentar av

  Publicerad

 7. Blivit av med mina krypningar!
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag har under många år haft återkommande problem med krypningar i både armar och ben.
  Men sedan jag började med er magnesium besväras jag nästan aldrig av restless legs. De få tillfällen jag känt av det har det varit mycket milda symptom under kort stund. Ert magnesium har verkligen hjälpt!

  Kommentar av

  Publicerad

 8. Oslagbart bäst!
  Helhetsbetyg
  100%
  Er magnesium är oslagbart bäst. Jag har tidigare testat andra sorters magnesium men utan större effekt. Men denna magnesium har minskat min stress, påskyndar återhämtning från träning och ger mig god sömn. Om jag missar att ta er magnesium någon kväll så får jag direkt insomningsbesvär. Tack för ett fantastiskt kosttillskott!

  Kommentar av

  Publicerad

 9. Bäst!
  Helhetsbetyg
  100%
  Bästa magnesium som jag har ätit!

  Kommentar av

  Publicerad

 10. Bästa magnesium tillskottet
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag kan bara säga att jag är extremt nöjd med er egna magnesium. Den gör verkligen så stor skillnad på sömnen, speciellt samband med Megafoods Zink. Kommer garanterat bara handla denna magnesium! Så grym!

  Kommentar av

  Publicerad

 11. Så bra!
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag är inne på andra burken av er magnesium och vill säga att den är så bra! Min mamma har också börjat äta den nu! :) Köpte även er probiotika nyligen och har nyss börjat använda den.

  Kommentar av

  Publicerad