Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline är ett kosttillskott speciellt framtaget för den som planerar att bli gravid, är gravid eller som ammar. Den innehåller den viktiga fettsyran DHA och kolin. Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline är framtagen för att stötta den viktiga utvecklingen av hjärnan hos fostret och den ammande bebisen.

 • Med DHA från kontrollerade alger
 • Framtagen av en av USA:s främsta läkare på kvinnor och gravida
 • Laboratorietestad fri från gluten, mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat
589 kr
Kostnad per dag:
19,63 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  60 kapslar
  Rek. pris
  589 kr
  Varumärke
  Portioner
  30
  Art. nr
  10429
  EAN
  0 51494 10429 3

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline innehåller två oerhört viktiga ämnen för den som vill bli gravid, är gravid eller den som ammar. 

Dokosahexaensyra (DHA) är den längsta och viktigaste omega 3-fettsyran. DHA är känt för att det bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion men även för att det bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Forskning visar att gravida som får tillskott av DHA minskar risken för tidigt födda bebisar samt minskar risken för att föda bebisar med för låg vikt. Forskning visar även att många gravida lider brist på DHA under graviditeten. Forskare skriver dessutom att flera studier har visat att EPA och DHA är viktiga för korrekt fosterutveckling, inklusive neuronal, retinal och immunfunktion. EPA och DHA kan påverka många aspekter av kardiovaskulär funktion inklusive inflammation. 

Vikten av att säkerställa tillräckligt kolinintag under graviditeten blir mer och mer viktigt. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. Forskning visar även att kolin under sista trimestern av graviditeten förbättrar hastigheten varmed hjärnan processar information hos spädbarn. Moderns intag av kolin under graviditeten kan dessutom leda till kognitiva fördelar för barnet under senare år visar forskning. Forskare skriver att kolin är avgörande för ett antal fysiologiska processer under prenatalperioden. Kolin har roller i membranbiosyntes och vävnadsutvidgning, neurotransmission och hjärnans utveckling samt i metylgruppdonation och genuttryck hos fostret. Studier på både djur och människor har visat att komplettering av moderns kost med kolin förbättrar flera graviditetsresultat och skyddar mot vissa nerv- och metaboliska skador hos fostret. I USA uppnår de flesta gravida kvinnor inte rekommenderat kolinintag och forskare skriver att “de skulle sannolikt dra nytta av att öka deras kolinintag genom kost- och/eller kompletterande tillvägagångssätt.”

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline är framtagen av Dr. Tieraona Lowdog. Hon har med sin läkarexamen i botten studerat bla. integrativ medicin, kosttillskott och kvinnors hälsa. Hon har även suttit med i styrelsen för The U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en vetenskaplig organisation som sätter normer för tillverkning av läkemedel och kosttillskott i hela världen. Tieraona utsågs av president Bill Clinton till Vita husets kommission för komplementär och alternativmedicin samt fungerar även som rådgivare åt National Institute’s of Health, USA:s myndighet för biomedicinsk och hälsorelaterad forskning. Hon har skrivit flera vetenskapliga artiklar och även läroböcker.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Referenser & vetenskapliga studier

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Kolin 160 mg *
Omega-3, DHA (vegan) 250 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Dokosahexaensyra (DHA från Schizochytrium), kolinbitartrat, MCT-olja, fyllnadsmedel (cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), solrosolja, antioxidationsmedel (E-vitamin, rosmarinextrakt), mono- och diglycerider, vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

2 kapslar per dag. Kan tas med eller utan mat. Produkten riktar sig till den som vill bli gravid, är gravid eller ammar. Komplettera med antingen Baby & Me 2 Prenatal Multi (Multivitaminmineral för den som vill bli gravid eller är gravid) eller Baby & Me 2 Postnatal Multi (Multivitaminmineral för den som ammar).

Observera

Bör konsumeras inom tre månader från det att burken öppnas. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och svalt. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline
Betyg