Biofood

Biofood

Biofood – ekologiska livsmedel och hälsoprodukter

Biofood har sedan starten under tidigt 80-tal värnat om ekologiska livsmedel av högsta kvalitet. Deras vision är att både människan och jorden ska må bra genom ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter. Biofood har nära kontakt med lokala odlare i olika delar av världen. Biofood månar om att de som producerar livsmedel ska få rättvisa löner och arbeta under bra förhållanden. Biofood får sin eko-certifiering via kontrollföretaget Kiwa i Sverige. Biofood har även sigill-certifiering gällande livsmedelssäkerhet, spårbarhet och redlighet i hela produktionsprocessen. I Biofoods breda sortiment finns mängder av riktigt fina livsmedel och hälsoprodukter. Du finner dem nedan.

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.