2A Dos Alquemistas – ekologiskt olivbladste

2A Dos Alquemistas startades av två eldsjälar när det gäller ekologiska olivträdsodlingar på Mallorca. De har tagit tillvara på olivbladets starkt bakterie- och virusdödande effekter i oerhört fina och skonsamt framställda olivbladsteer. Så här skriver 2A Dos Alquemistas: 

Vi tror på naturens helhet. Träd, djur, hav och vindar är alla sammanlänkade och vet ett sätt att kommunicera sinsemellan. Vi hyllar Mallorcas jord, dess kraft och dess förmåga att skapa unika smaker. Vi ser möjligheten att återuppliva det forntida olivbladsträdet egenskaper. 

Himmelsk kraft, botar-allt-medel. Dessa är några av de attribut som de forntida egyptierna gav olivblad. Vi på 2A Dos Alquemistas blåser nytt liv i olivträdet och skapar en hälsosam dryck genom att handskörda under beskärningssäsongen vid den ekologiska olivlunden Son Moragues på Mallorcas västkust. Våra 2A-infusioner och pulver är konstfullt sammansatta av rent ekologiska ingredienser, skördade, torkade och malda på Mallorca. De eteriska oljorna är destillerade med kärlek av alkemisten Joan Canaves. De väljs ut noggrant och handplockas med djup respekt av honom själv från de vilda och inhemska växterna som finns längs Mallorcas kust och i de majestätiska Tramuntanabergen. Våra 2A-infusioner är omsorgsfullt inslagna i plastfria, 100 % komposterbara påsar.

Om du lider av hälsobesvär, kontakta då vår kundtjänst på [email protected] för helt kostnadsfria protokoll och hälsotips. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.