Relax + Calm Magnesium Soft Chews

 • Två olika former av lättupptagligt magnesium
 • Helt fria från konstgjorda och artificiella färg- och smakämnen
 • Laboratorietestad fri från gluten, mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat
419 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  30 chews
  Rek. pris
  419 kr
  Varumärke
  Portioner
  15
  Art. nr
  10399
  EAN
  0 51494 10399 9

Relax + Calm Magnesium Soft Chews

Relax + Calm Magnesium Soft Chews är en magnesium i form av supergoda tuggtabletter. Den innehåller bland annat två olika sorters lättupptagligt magnesium: magnesiumcitrat och magnesiummalat. Magnesium är oerhört viktigt för hälsan. Det bidrar till elektrolytbalansen, till att bibehålla normala tänder och till att bibehålla normal benstomme. Magnesium bidrar även till att minska trötthet och utmattning, till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion. Dessutom bidrar magnesium till normal muskelfunktion, till normal proteinsyntes. Magnesium bidrar även till normal psykologisk funktion och har dessutom en roll i celldelningsprocessen.

En chew innehåller 3 gram sockerarter. En deciliter vanlig apelsinjuice innehåller drygt 8 gram sockerarter. Ett vanligt glas med apelsinjuice innehåller alltså 20 gram sockerarter, det vill säga nästan 7 gånger så mycket som en chew.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Energi 35 kcal/146 kJ
Protein 0 g *
Kolhydrater 9 g *
varav fiber 1 g *
varav sockerarter 3 g *
Fett 0 g *
Magnesium 250 mg 67

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Magnesiumcitrat, magnesiummalat, ekologisk rissirap, ekologiskt rörsocker, inulin, palmolja (Hållbart odlad via RSPO Roundtable on Sustainable Palm Oil), naturliga smakämnen, lecitin (från solrosolja), citronsyra, frukt- och grönsaksjuice för färg, glycerin.

Dosering

2 tuggtabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Relax + Calm Magnesium Soft Chews
Betyg