Spirulina

Spirulina är en sötvattensalg som innehåller rikligt med klorofyll. Spirulina är även rik på protein och har kallats ett av naturens superfoods. Spirulina används normalt vid detox och avgiftning. Algen innehåller en del vitaminer och mineraler men om man tar spirulina behöver man även ta tillskott av vitamin B12 eftersom spirulina innehåller vitamin B12-analoger som kan hindra upptaget av riktigt vitamin B12.

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

  1. Ekologisk spirulina från Dr. Mercola
    349 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.