JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Handla hos oss och betala enkelt

Handla tryggt, säkert och enkelt med Klarna Checkout

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - just nu 30 dagar på alla dina köp med Klarna
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

Klarna Checkout

Betala hur du vill med Klarna
Det är du som shoppar, så du bestämmer hur du vill betala. Varje gång du shoppar hos oss kan du välja Betala nu, Betala senare eller Dela upp med Klarna. Det är smoooth.

Betala sen

Få dina varor först. Betala senare med Klarna.
Få dina varor först och betala efter leverans. Inga avgifter eller dolda villkor. Betala bara för det du vill behålla. Välj Betala senare i kassan varje gång du handlar med oss. Det är smoooth.

Swish

Med Swish betalar du din order enkelt och smidigt med bara ett klick.

Dela upp

Hos oss kan du dela upp dina betalningar med Klarna.
Dela upp dina betalningar istället för att betala allt med en gång. Välj Dela upp med Klarna i kassan nästa gång du shoppar hos oss. Det är smoooth.

Vad är Klarna?

Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 14 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt. Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 60 miljoner konsumenter och 130 000 butiker i 14 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.