Facebook Pixel

Rabattkoder och samarbetspartners

Här hittar du förmånliga rabattkoder genom olika samarbetspartners som du kan använda när du handlar hos oss. Vi uppdaterar med nya samarbeten och rabattkoder regelbundet.

Greatlife News

Greatlife News

Genom att prenumerera på Greatlife News, vårt eget nyhetsbrev får du ta del av de senaste nyheterna, aktuella erbjudanden och får alltid ta del av våra kampanjer först av alla. Nyhetsbrevet innehåller även det senaste inom hälsa och välbefinnande. Det snabbaste och förmånligaste sättet att ta del av kampanjer och rabatter på Greatlife.se.

Registrera dig kostnadsfritt här

Sköldkörtelförbundet

Medlemsrabatt genom Sköldkörtelförbundet

Sköldkörtelförbundet är Sveriges största organisation för personer med sköldkörtelsjukdom och som aktivt arbetar för bästa möjliga hälsa hos sköldkörtelpatienter och för att alla ska ha rätt till en individanpassad vård, i enlighet med Sveriges Patientlag (2014:821). Sköldkörtelförbundet verkar för förbättrad diagnostik, vård och behandling av sköldkörtelsjukdomar. Föreningen sprider kunskap, gör undersökningar, tar fram Sifo-rapporter, skriver pressmeddelanden, debattartiklar, anordnar föreläsningar och den årligen återkommande Sköldkörteldagen för att uppmärksamma Internationella sköldkörteldagen. Som medlem i Sköldkörtelförbundet får du rabatt när du handlar på Greatlife.se. Läs mer på Sköldkörtelförbundets hemsida.

Seniordays.com

Seniordays.com – rabatter för dig som är senior eller pensionär (55+)

Seniordays.com finns för dig som är pensionär eller fyllda 55 år. Tillsammans har vi tagit fram ett erbjudande på kosttillskott från Innate Response och MegaFood. För mer information om rabatten och fullständiga villkor, besök seniordays.com.

Hämta din rabattkod här

Rabattkod Seniordeal.se

Seniordeal – för dig som är 55+ 

Seniordeal erbjuder de bästa rabatterna för dig som är 55+ och publicerar också varje vecka nya artiklar och spännande läsning. Det bästa av allt: Medlemskapet är helt gratis!

Hämta din rabattkod här

Rabattkod Mecenat

Mecenat – studentrabatt

Som medlem hos Mecenat har du rätt till studentrabatt när du handlar på Greatlife.se. För att aktivera din rabatt ska du ange rabattkoden du fick från Mecenat i kundvagnen innan du avslutar ditt köp.

Hämta din rabattkod här

Rabattkod BabyCard

Babycard – för barnfamiljen

Babycard är Sveriges barnfamiljers motsvarighet till studentrabattkorten! Babycard är framtaget för barnfamiljer och är laddat med rabatter och erbjudanden som passar hela familjen. Bli medlem helt kostnadsfritt idag för att ta del av erbjudandet från Babycard.se

Hämta din rabattkod här