Kreatin

Kreatin från Thorne är ett mycket rent kreatinmonohydrat. Det är ett utmärkt för den som vill öka effekten av styrketräning på muskelstyrkan. Det är få kosttillskott som har så mycket forskning bakom sig gällande muskeltillväxt som just kreatin. 

 • Ren kreatinmonohydrat
 • Certifierad av NSF® som dopingfritt kosttillskott.
 • Mikroniserad färglös och luktfri form av kreatin med högsta löslighet
 • Naturligt glutenfritt
Special Price 385 kr
Regular Price 539 kr
Kostnad per dag:
4,28 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  450 g
  Rek. pris
  539 kr
  Varumärke
  Portioner
  90
  Art. nr
  SK-SF903
  EAN
  693749006350

Kreatin

Kreatin från Thorne är ett mycket resnt kreatinmonohydrat. Det är utmärkt för den som vill öka effekten av styrketräning på muskelstyrkan. Det är få kosttillskott som har så mycket forskning bakom sig gällande muskeltillväxt som just kreatin. Kreatin är ett av de mest beprövade prestationsförbättrande tillskotten som finns. Kreatin fungerar som en otroligt bra energibuffert i form av så kallat kreatinfosfat. 

Om man tar Kreatin från Thorne kan man öka kreatinfosfatnivåerna i musklerna med cirka 10–40 % vilket gör att man orkar mer. 

Kreatin finns i kött men vi får normalt bara i oss 2 gram per dag från kosten. 

Vi rekommenderar att man tar kreatin tillsammans med den första måltiden efter träningspasset för att minska risken för magtarmbesvär. OM kreatin tas med vatten ska det tas med rikligt med vatten. Överdosera inte. 

Kreatin är även utmärkt för personer över 55 år som vill minska risken för sarkopeni.

NSF, National Sanitation Foundation, är en ideell organisation som grundades 1944, vars mål var att skapa standarder för livsmedelssäkerhet och sanitet för att främja folkhälsan. NSF-märket försäkrar konsumenter och tillsynsmyndigheter att certifierade produkter har testats noggrant för att uppfylla alla standardkrav. NSF-märket är en garanti för att produkten har testats av en av de mest respekterade oberoende certifieringsorganisationerna som finns idag. NSF-märket:

 • Försäkrar att en produkt har granskats opartiskt enligt etablerade standarder eller riktlinjer
 • Bekräftar att produktmärkning och påståenden har verifierats objektivt av en pålitlig tredje part
 • Visar en organisations engagemang för kvalitet, efterlevnad och säkerhet
 • Verkar i mer än 180 länder
Innehåll per dagsdos (1 skopa, 5 gram)   % av DRI
Kreatinmonohydrat 5 g *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Kreatinmonohydrat

Dosering

Blanda en skopa med minst 3 dl vatten eller i mat. För att minska risken för magtarmbesvär kan man ta kreatin tillsammans med de första måltiden efter träningspasset. Överdosera inte kreatin.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. NSF®- Godkänt som dopingfritt kosttillskott

Write Your Own Review
Du recenserar:Kreatin
Betyg