Facebook Pixel

Kreatin

Kreatin från Thorne är förmodligen världens renaste kreatinmonohydrat. Det är ett utmärkt för den som vill öka effekten av styrketräning på muskelstyrkan. Det är få kosttillskott som har så mycket forskning bakom sig gällande muskeltillväxt som just kreatin. 

 • Ren kreatinmonohydrat
 • Certifierad av NSF® som dopingfritt kosttillskott.
 • Mikroniserad färglös och luktfri form av kreatin med högsta löslighet
 • Naturligt glutenfritt
Special Price 389 kr
Regular Price 419 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Storlek
  450 g
  Rek. pris.
  419 kr
  Varumärke
  Räcker i
  -
  SKU
  SK-SF903
  EAN
  693749006350

Kreatin

Kreatin från Thorne är förmodligen världens renaste kreatinmonohydrat. Det är ett utmärkt för den som vill öka effekten av styrketräning på muskelstyrkan. Det är få kosttillskott som har så mycket forskning bakom sig gällande muskeltillväxt som just kreatin. Kreatin är ett av de mest beprövade prestationsförbättrande tillskotten som finns. Kreatin fungerar som en otroligt bra energibuffert i form av så kallat kreatinfosfat. 

Om man tar Kreatin från Thorne kan man öka kreatinfosfatnivåerna i musklerna med cirka 10–40 % vilket gör att man orkar mer. 

Kreatin finns i kött men vi få normalt bara i oss 2 gram per dag frå kosten. 

Vi rekommenderar att man tar kreatin tillsammans med de första måltiden efter träningspasset för att minska risken för magtarmbesvär. OM kreatin tas med vatten ska det tas med rikligt med vatten. Överdoser inte. 

För att minska risken för magtarmbesvär kan man ta kreatin tillsammans med första måltiden efter träningspasset. 

Kreatin är även utmärkt för personer över 55 år som vill minska risken för sarkopeni.

Innehåll per dagsdos (1 skopa, 5 gram)   % av DRI
Kreatinmonohydrat 5 g *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Kreatinmonohydrat

Dosering

Blanda en skopa med minst 3 dl vatten eller i mat. För att minska risken för magtarmbesvär kan man ta kreatin tillsammans med de första måltiden efter träningspasset. Överdoser inte kreatin.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. NSF®- Godkänt som dopingfritt kosttillskott

Write Your Own Review
Du recenserar:Kreatin
Betyg