Olive Leaf Extract - Olivbladsextrakt

Olivbladssextrakt (Olive Leaf Extract) från Thorne är effektivt mot skadliga bakterier, virus och innehåller även kraftfulla antioxidanter med kärlstärkande effekt och positiva effekter på kolesterol och levern.

 • Absolut högsta kvalitet av olivbladsextrakt
 • Från olivträdslöv med 18 procent oleuropeiner
 • Har traditionellt använts för att stärka immunförsvaret
Special Price 329 kr
Regular Price 369 kr
Kostnad per dag:
5,48 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Slut i lager
  Storlek
  60 kapslar
  Rek. pris
  369 kr
  Varumärke
  Portioner
  60
  Art. nr
  SF763
  EAN
  693749763031

Olive Leaf Extract - Olivbladsextrakt

Olivbladsextrakt har slutat att tilverkas av Thorne. Kontakta oss på [email protected] om du vill ha ett kostnadsfritt protokoll för att motverka bakterier eller virus. Inga av våra kosttillskot kan förebygga, behandla eller bota sjukdomar. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos eller behandla sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är endast råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Vi kan endast ge de egenvårdsråd som vi själva hade följt i din situation. 

Olivlövsextrakt kommer från olivlöv och de innehåller bland annat de bioaktiva ämnen hydroxytyrosol, tyrosol och oleuropein (ligstroside) som tas upp i tunntarmen. Olivbladsextrakt motverkar eller dödar flera skadliga bakterier och virus i provrörsstudier

Referenser & vetenskapliga studier

Innehåll

1 kapsel innehåller:

Olivbladsextrakt (Olea europaea): 500 mg
L-leucin: 40 mg

Övriga ingredienser: Hydroxipropylmetylcellulosakapsel (av barrträd), kiseldioxid (klumpförebyggande).

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 1 kapsel med eller utan måltid 2 gånger per dag

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. Bör ej tas av gravida eller ammande kvinnor. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Olive Leaf Extract - Olivbladsextrakt
Betyg