Baby & Me 2 Prenatal Multi

Rating:
100% of 100
 • Äkta whole food vitaminer och mineraler av raw food kvalitet
 • Framtagen av en av USA:s främsta läkare på kvinnor och gravida
 • Laboratorietestad fri från gluten, mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat
449 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Rek. pris
  399 kr
  Varumärke
  Art. nr
  BABY-ME-2
  EAN
  0 51494 10315 9

Baby & Me 2 Prenatal Multi

Baby & Me 2 Prenatal Multi innehåller whole food vitaminer och mineraler samt kolin i doser anpassade till den pregravida och gravida. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. Den innehåller bland annat selen som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, pantotensyra som bidrar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer.

Baby & Me 2 Prenatal Multi innehåller dessutom vitamin B12 som bidrar till att minska trötthet och utmattning, vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten, krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer, zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion samt många flera andra vitaminer och mineraler. Baby & Me 2 Prenatal Multi innehåller även den aktiva formen av folsyra, metylfolat som bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. Baby & Me 2 Prenatal Multi finns de kofaktorer som behövs för optimalt upptag.

Baby & Me 2 Prenatal Multi är framtagen av Dr. Tieraona Lowdog. Hon har med sin läkarexamen i botten studerat bla. integrativ medicin, kosttillskott och kvinnors hälsa. Hon har även suttit med i styrelsen för The U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en vetenskaplig organisation som sätter normer för tillverkning av läkemedel och kosttillskott i hela världen. Tieraona utsågs av president Bill Clinton till Vita husets kommission för komplementär och alternativmedicin samt fungerar även som rådgivare åt National Institute’s of Health, USA:s myndighet för biomedicinsk och hälsorelaterad forskning. Hon har skrivit flera vetenskapliga artiklar och även läroböcker.

För dig som ammar rekommenderar vi istället Baby & Me 2 Postnatal Multi. Kontakta oss på [email protected] om du vill ha kostnadsfria protokoll för att bli gravid, är gravid eller om du ammar.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.


Denna produkt innehåller inte magnesium eller kalcium. Vi rekommenderar Magnesium och kalcium som tilläggsprodukter om du är i behov av extra magnesium och kalcium.

Vilken multivitaminmineral passar dig?

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin A (betakaroten) 750 µg RE 94
Vitamin C (askorbinsyra) 100 mg 125
Vitamin D3 (600 IE) 15 µg 300
Vitamin E 20 mg α-TE 167
Vitamin K (Vitamin K1 och K2) 90 µg 120
Vitamin B1 1,5 mg 136
Vitamin B2 1,7 mg 121
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 8 mg 571
Folsyra (Kalcium-L-metylfolat) 612 µg 300
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 8 µg 320
Biotin 300 µg 600
Pantotensyra 10 mg 167
Järn 18 mg 129
Jod 150 µg 100
Zink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Koppar 200 µg 20
Mangan 1 mg 50
GTF Krom 50 µg 125
Molybden 10 µg 20
Kolin 300 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Kolinbitartrat, råris (Oryza sativa), vitamin C, Saccharomyces cerevisiae, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), zinkglycinat, fyllnadsmedel (cellulosa), apelsin (Citrus sinensis), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), järnglycinat, vitamin E, morot (Daucus sativa), niacin, vitamin A (betakaroten), pantotensyra, vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat), broccoli (Brassica oleracea italica), vitamin B2 (Riboflavin-5′-natriumfosfat), vitkål (Brassica oleracea capitata), manganglycinat, antioxidationsmedel (askorbylpalmitat), vitamin B1, blandade karotenoider, folsyra (kalcium-L-metylfolat), kopparglycinat, biotin, jodglycinat, kromglycinat, vitamin K1, vitamin K2, selenglycinat, vitamin D3, molybdenglycinat, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja. Produkten riktar sig till kvinnor som vill bli gravida och till gravida. För dig som ammar rekommenderar vi istället Baby & Me 2 Postnatal Multi. 

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker, frukt eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

På vilket sätt har Baby & Me 2 Prenatal förbättrats

Man har förbättrat den nya Baby & Me 2 Prenatal på flera sätt: 

 • Innehåller kolin som enligt studier är kritiskt för utveckling av olika strukturer i fostrets hjärna och hjärnstam. 
 • Innehåller vitamin K2.
 • Man har ökat dosen A-vitamin, C-vitamin, vitamin B6, Selen och Krom från tidigare formula för att bättre passa de ökade kraven som en graviditet innebär
 • Man har ännu bättre former av B2 samt metylerat B12 och folat. 
 • Man har justerat Folatdosen så att den kan tas tillsammans med Blood Builder eller Iron Response för optimering av järnvärdet.
 • Folatdosen är linjerade med den senaste forskning för den gravida kvinnan där 600 mcg är vad som rekommenderas för gravida enligt National Institute of Health.
 • Formulan är framtagen för Innate Response av Dr. Tieraona Lowdog* som är specialiserad på kvinnors hälsa.

Zeisel SH. Choline: critical role during fetal development and dietary requirements in adults. Annu Rev Nutr. 2006;26:229-250. doi:10.1146/annurev.nutr.26. 061505.111156

Kan jag ta Baby & Me 2 Prenatal om jag ammar? 

Baby & Me 2 Prenatal är speciellt framtagen för den som vill bli gravid och den som är gravid. Efter förlossningen och under hela amningsperioden rekommenderas istället  Baby & Me 2 Postnatal. Däremot bör man ta Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline under hela perioden som man försöker bli gravid, under hela graviditeten och under hela amningsperioden. 

Recensioner
 1. Funkar
  Rating
  100%
  Först åt jag dom sporadiskt under första halvan av graviditeten. Men när hB dippade till 119 i mitten så tog jag två om dagen (som man ska) HB ökade till varje besök. Nu i v 33 har jag 133.

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Funkar
  Rating
  100%
  Först åt jag dom sporadiskt under första halvan av graviditeten. Men när hB dippade till 119 i mitten så tog jag två om dagen (som man ska) HB ökade till varje besök. Nu i v 33 har jag 133.

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Funkar
  Rating
  100%
  Först åt jag dom sporadiskt under första halvan av graviditeten. Men när hB dippade till 119 i mitten så tog jag två om dagen (som man ska) HB ökade till varje besök. Nu i v 33 har jag 133.

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Bästa!
  Rating
  100%
  Åt dessa innan jag tänkte bli gravid, gravid o amning alltså snart konstant i 3 år!
  Är i en ålder närmare 40 blev gravid på första försöket med båda barnen aldrig haft några brister under graviditet knappt tappat hår efter amning och har en 2 åring + bebis som är väldigt friska o aldrig haft en förkylning knappt, inklusive jag själv.
  Det kan inte bara va ”tur”...?har kombinerat dem med probiotika, järntabletter o d-vitamin från Innate.
  Rekommenderar till alla som har en tanke att skaffa bebis

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Så nöjd!
  Rating
  100%
  Äntligen ett kosttillskott med naturliga ingredienser. Älskar Innate som inte använder sig av konstgjorda produkter.
  Har använt både under graviditet och nu under amning och haft fina värden genom hela graviditeten utan järnbrist.
  Kan starkt rekommendera till alla som planerar att bli gravida, är gravida eller ammar!

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Bra tillskott!
  Rating
  80%
  Jag åt de under mina båda graviditeter och under amningen. Mitt järnvärde var jättefint båda gångerna och jag åt inget extra tillskott som de på MVC tyckte att jag skulle på rutin innan de sett mitt värde.

  Kommentar av

  Publicerad

 7. Excellent
  Rating
  100%
  It might have been the different stage in my gravidity, but when I switched to this multivitamin from another one, I started feeling much more energetic and fresh. I have two months to go and I feel so good!

  Kommentar av

  Publicerad

 8. Alla vitaminbehov
  Rating
  100%
  Rekommenderar denna till alla gravida och ammande (även dom som inte ammar)
  Den fyller alla vitaminbehov man behöver :)

  Kommentar av

  Publicerad

 9. Toppen
  Rating
  100%
  Åt denna under graviditet och under amning. Jag hade inga besvär under graviditet. Bra järnvärden, lös i magen i början till och med, pigg, inga problem med blodsockret. Den måste ha hjälpt mig

  Kommentar av

  Publicerad

 10. Toppen!
  Rating
  100%
  Jag har precis gjort slut på första burken, mår och känner så mig mycket bättre i kroppen. Kommer att fortsätta med baby o my. Det som lockade mig till att testa var att det är så rena Ingredienser.

  Kommentar av

  Publicerad

 11. Toppen!!
  Rating
  100%
  Bästa tillskottet du kan äta innan, under och efter gravidteten så länge du ammar.
  Haft toppenbra värden genom 1,5 graviditet (än sålänge) och genom 18 månaders amning.

  Kommentar av

  Publicerad

 12. Naturligt
  Rating
  100%
  Jag blev så glad när jag hittade ett kosttillskott som utvinner mineraler och vitaminer ur naturliga källor. T.ex. kan det vara svårt för vissa kvinnor att plocka upp folsyra utan behöver det naturliga folat. Folat i sig själv var svårt att hitta som kosttillskott. Stort plus.

  Järnet i denna produkt påverkar inte min tarm och i allmänhet känner jag mig pigg och har ytterst lite illamående. Svårt att veta om det har med produkten att göra, men bara själva vetskapen att det är en bra produkt med bra ingredienser, ger mig en ro och trygghet i graviditeten.

  Den innehåller inte kalcium och magnesium (vilket dock är lite konstigt), men jag kompletterar med mineraler för att täcka det behovet.

  Blev så lättad när jag upptäckte att Greatlife sålde denna produkt (som jag hade läst om mycket på nätet) och att jag inte behövde beställa det från utlandet. Kommer antagligen att gå över på Innate Response "One Daily" efter graviditet och amning är över.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Baby & Me 2 Prenatal Multi
Betyg