D-Mannose med tranbärsextrakt (3-pack)

D-Mannose med transbärsexktrakt är en produkt speciellt framtagen för att motverka urinvägsinfektion. Den reducerar ohälsosam biofilm i urinröret och kan användas kontinuerligt.

 • Specialformula med tranbärsextrakt för att motverka urinvägsinfektion
 • Kraftfull kombination av D-Mannose och tranbärsextrakt utan fruktos.
 • Mörk glasburk istället för vit plast för att minska hormonstörande kemikalier 
 • Kan tas kontinuerligt
889 kr 894 kr

Du sparar 5 kr

 • Fri frakt
 • Leveranstid: 2-4 arbetsdagar
 • Finns i lager
Storlek
3 x 60 kapslar
Rek. pris
894 kr
Varumärke
Greatlife.se
Portioner
45 serveringar
SKU
90037
UPC
813006010528

D-Mannose med tranbärsextrakt (3-pack)

D Mannose med tranbärsextrakt är en produkt som reducerar ohälsosam biofilm i urinröret och som motverkar urinvägsinfektion. D-Mannos är den aktiva ingrediensen mot urinvägsbesvär i tranbärsjuice. Den finns även i små mängder i bär, persikor, äpplen bland annat. D-Mannos är en monosackarid som inte ger de leverproblem som fruktos kan göra. Kroppen tar upp D-Mannos mycket långsammare än glukos och mycket små mängder metaboliseras så effekten på blodsockret är liten. D-Mannose omvandlas inte till glykogen. Huvuddelen av D-Mannoset filtreras i njurarna och går via urinblåsan genom urinvägarna ut ur kroppen. I urinvägarna bär D-mannoset med sig de ogynnsamma bakterierna ut med urinen.

I tranbärsextrakt finns det så kallade proantocyanider. Det finns även i grönt te, vindruvor, äpplen och choklad men de proantocyanider som finns i tranbär är så kallade typ A medan övriga livsmedel har typ B. Det är endast typ av som har visat sig motverka att bakterier binder till slemhinnan i urinröret.

Vi har inte funnit en bättre produkt mot urinvägsinfektioner. Denna produkt kommer från Dr. Mercola som är känd för sin höga kvalitet. D-Mannose med tranbärsextrakt är i en mörk glasburk istället för vit plast. Den släpper inte hormonstörande kemikalier och släpper in mindre ljus.

Här kan du se en video om D-Mannose.

Storlek: 60 kapslar
Portioner: 15 serveringar
Dosering: 2 kapslar per dag med eller utan mat.

Innehåll per dagsdos % av DRI
D-Mannose 1000 mg *
Tranbärsextrakt 400 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

D-Mannose, tranbär (Vaccinium oxycoccos), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), maltodextrin, fyllnadsmedel (metylcellulosa), riskli, citronsyra.

Förvaring

Förvara burken torrt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en varm ugn, spis eller annan varm källa. Kosttillskott ska aldrig placeras i direkt solljus. Burken ska förslutas ordentligt direkt efter att tillskottet har tagits.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Bäst före utgången av: se botten av burken. Tala med din läkare om du är gravid eller ammar innan du tar D-Mannose.

Write Your Own Review
Du recenserar:D-Mannose med tranbärsextrakt (3-pack)
Betyg
Relaterade produkter
 1. Vitamin C-400

  C-vitamin-400 är C-vitamin i whole food form med mycket hög biotillgänglighet. Det är ett vattenlösligt vitamin som fungerar som antioxidant i kroppen.

  669 kr
 2. Astaxanthin - Astaxantin

  Astaxanthin är en av världens mest kraftfulla antioxidanter. Den har uppvisat betydligt högre antioxidativ förmåga än vitamin- E, betakaroten och C-vitamin.

  298 kr
 3. Purple Defense

  Purple Defense är en kraftfull och skyddande antioxidantblandning som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Innehåller resveratrol, svartvinbärsextrakt, vindruvskärnextrakt, vindruvsskalextrakt och plommonextrakt.

  298 kr
 4. Flora 5-14 Complete Care Probiotika

  Probiotika för barn och för dig med lindriga besvär.

  309 kr
 5. Flora 20-14 Ultra Strength Probiotika

  Vår mest sålda probiotika med 20 miljarder goda tarmbakterier för att stödja magtarmfunktionen.

  398 kr
 6. Digestive Enzymes - Matsmältningsenzymer

  Effektivt tillskott av enzymer som underlättar matsmältningen för maximalt upptag av näringsämnen.

  469 kr
 7. C-vitaminpulver

  C-vitaminpulver är ett vattenlösligt pulver med olika former av C-vitamin som fungerar som antioxidant i kroppen och bidrar till immunsystemets normala funktion.

  309 kr
 8. Daily C-Protect Booster

  Daily C-Protect Booster är ett superfoodpulver med nyttig wholefood, örter och fytokemikalier som bidrar till immunsystemets normala funktion. Perfekt i din smoothie.

  279 kr