Daily Immune Support

Daily Immune Support från superföretaget MegaFood innehåller whole food C-vitamin, Zink, D-vitamin och Astragalus som stöttar immunförsvaret.

 • Med ämnen som bidrar till ett normalt immunförsvar
 • Innehåller kontrollerad astragalus och whole food vitaminer och mineraler
 • Laboratorietestad fri från gluten, mjölkprodukter, soja, GMO, glyfosat, bekämpningsmedel, ogräsmedel och magnesiumstearat
399 kr
Kostnad per dag:
6,65 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  60 tabletter
  Rek. pris
  399 kr
  Varumärke
  Portioner
  60
  Art. nr
  10443
  EAN
  0 51494 10443 9

Daily Immune Support

Daily Immune Support innehåller whole food C-vitamin, Zink, D-vitamin och Astragalus som framförallt stöttar immunförsvaret.

C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion och till att att skydda cellerna mot oxidativ stress. C-vitamin är även viktigt då det bidrar till att minska trötthet och utmattning. Eftersom C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning har C-vitamin även betydelse för blodkärlens, benstommens, broskets, tandköttets, tändernas och huden normala funktion. Vad inte alla känner till är att C-vitamin dessutom bidrar till nervsystemets normala funktion och till normal psykologisk funktion.

Zink bidrar inte bara till immunsystemets normala funktion utan skyddar även cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal syra-basbalans. Dessutom bidrar zink till normal kolhydratomsättning och normal omsättning av makronäringsämnen. Zink bidrar även till att bibehålla bibehålla normal hud, hår och naglar samt till normal omsättning av fettsyror och vitamin A som i sin tur är viktig för ett bra immunförsvar. Zink bidrar vidare till normal kognitiv funktion, till normal DNA-syntes och till normal fertilitet och reproduktion. Zink behövs även för att bibehålla normal benstomme, normal synförmåga och för att att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.

D-vitamin bidrar inte bara till immunsystemets normala funktion utan även till upprätthålla normala kalciumnivåer i blodet och till till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor. Dessutom bidrar D-vitamin till att bibehålla normal benstomme, normala tänder och till att bibehålla normal muskelfunktion. Vidare spelar D-vitamin en roll i den viktiga celldelningsprocessen.

Astragalus membranaceus, som traditionellt använts för att stötta immunförsvaret och luftvägsinfektioner, har även använts traditionellt för att behandla allergier. Forskning visar att astragalus minskar olika inflammatoriska molekyler i både slemhinnorna i näsan och i blodet vilket minskar risken för allergisk rinit.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.


Bing Z, Jin-Tao D, Feng L, Ba L, Ya-Feng L, Shi-Xi L. Effect of Astragalus membranaceus in Ovalbumin-Induced Allergic Rhinitis Mouse Model. Am J Rhinol Allergy. 2019 Apr 4:1945892419839259.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin C 90 mg 113
Vitamin D3 (600 IU) 15 µg 300
Zink 6 mg 60
Astragalus 500 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Astragalus (Astragalus membranaceus, rot), vitamin C, zinkbisglycinat, råris (Oryza sativa), saccharomyces cerevisiae, fyllnadsmedel (cellulosapulver), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid). 

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.  

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Produkten bör konsumeras inom tre månader från och med att den öppnas. Tillverkad i USA. Bör ej tas under graviditet eller amning.

Write Your Own Review
Du recenserar:Daily Immune Support
Betyg