JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler

Rating:
100% of 100

Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler är av absolut högsta kvalitet. Det innehåller alla åtta isomerer av E-vitamin, fyra tokoferoler och fyra tokotrienoler till skillnad från de allra flesta som bara innehåller alfa-tokoferol. Det kommer inte från soja som en majoritet av all E-vitamin gör. 

 • E-vitamin med alla fyra tokoferoler och fyra tokotrienoler
 • Fri från syntetisk E-vitamin
 • Med MCT för optimalt upptag
 • Skyddar cellerna mot oxidativ stress
 • Fritt från GMO, gluten och soja
Special Price 289 kr
Regular Price 349 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Rek. pris
  749 kr
  Varumärke
  Art. nr
  DM-EVITAMIN
  EAN
  810487033336

Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler

Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler är av absolut högsta kvalitet. Den är fri från syntetisk E-vitamin och den innehåller alla åtta isomerer av E-vitamin, fyra tokoferoler och fyra tokotrienoler till skillnad från de allra flesta som bara innehåller alfa-tokoferol. Det kommer inte från soja som en majoritet av all E-vitamin gör. Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler innehåller MCT för optimalt upptag. Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler  bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler innehåller alla åtta isomerer (tokoferoler, tokotrienoler) av E-vitamin, det vill säga d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tokoferol och samma för tokotrienolerna. Kroppen föredrar de naturliga formerna av E-vitamin. Finns i 30 kapslar och i 90 kapslar.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin E (d-alfa-tokoferol) 134 mg α-TE 1117
Tokotrienoler (d-alfa, beta, gamma, delta) 50 mg *
Tokoferoler (d-alfa, beta, gamma, delta) 25 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Vitamin E (blandade tokoferoler), vitamin E (blandade tokotrienoler), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), Mediumlånga Triglycerider (MCT). E-vitamin från solrosolja och hållbart odlad palmolja.

Dosering

1 kapsel per dag med eller utan mat.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Recensioner
 1. Bästa e-vitaminen!
  Rating
  100%
  Jag köpte Dr. Mercolas E-vitamin för att det var den enda jag kunde hitta utan sojabönsolja. Jag har fått mycket bättre hud och är väldigt nöjd!

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler
Betyg