Undecylenic Acid

Rating:
100% of 100

Formula SF722 innehåller undecylensyra i en bas av ren, extra virgin olivolja. Formel SF722 ger stöd för att upprätthålla sund flora i tarm och underliv.

 • 6 gånger mer effektiv än kaprylsyra mot Candida
 • Bidrar till en hälsosam tarmflora
 • Bidrar till en bra underlivsflora
 • Laboratorietestad formula fri från kontaminanter
Special Price 449 kr
Regular Price 569 kr
Kostnad per dag:
8,98 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  250 kapslar
  Rek. pris
  569 kr
  Varumärke
  Portioner
  50
  Art. nr
  SF722
  EAN
  693749722014

Undecylenic Acid

Formula SF722 mot Candida innehåller Undekansyra (även kallad undecylensyra). Det är en naturlig fettsyra som finns i mat och kroppen. Den är 6 gånger mer effektiv än kaprylsyra för att motverka candida. SF722 mot Candida bidrar till en god tarmflora fri från svamp, bland annat candida-svampen. SF722 mot Candida motverkar Candida albicans, Candida glabrata, Candida tropicalis, Candida parapsilosis och Candida krusei för att nämna några olika candida-stammar. SF722 mot Candida är även aktiv mot andra candida-strängar och andra svampar. SF722 mot Candida bidrar även till att bibehålla en god vaginal flora fri från svamp.

En välfungerande och hälsosam tarmflora är viktigt för att kunna ta upp och tillgodogöra sig näringsämnen och göra sig av med restprodukter. Felaktiga kostvanor, antibiotika, kortison och stress kan påverka tarmfloran negativt. Det kan leda till att candida och andra svampar, som förekommer naturligt i tarmarna, förökar sig och sprider sig ohämmat. Det kan i sin tur ge upphov till flera diffusa hälsobesvär. Vissa fettsyror fungerar i tarmarna genom att motverka ohämmad spridning av svamp och candida. Exempel på dessa fettsyror är laurinsyra, kaprylsyra och undekansyra (undecylensyra). Undekansyra är en mest effektiva svampdödande fettsyran vi känner till. Den förekommer naturligt i bland annat svett vilket skyddar huden överväxt av svamp.

Undecylensyra som finns i SF722 mot Candida förhindrar även morfogenes hos Candida Albicans, det vill säga undecylensyra förhindrar att candida går från jästform till en form av candida med hyfer – celltrådar som bilder nät även kallat mycel.

Formula SF722 mot Candida i kombination med välgörande tarmbakterier samt ändrade kostvanor med bland annat eliminering av raffinerat socker, vissa ohälsosamma växtoljor och snabba kolhydrater samt eliminering av skräpmat generellt är en god start för att motverka ohämmad spridning av svamp. Formula SF722 mot Candida är en av Thornes genom tiderna bäst säljande produkt i över 20 år. Observera att produkten inte är vegansk.

Formula SF722 mot Candida från Thorne är en ren form av undekansyra helt fri från magnesiumstearat, syntetiska tillsatser och artificiella färgämnen. Thorne är kända för att ha extremt rena och oerhört noggrant kontrollerade produkter. Produkterna tillverkas i USA under GMP.

Referenser & vetenskapliga studier

Innehåll per dagsdos   % av DRI
10-Undecylensyra (från ricinolja) 250 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

10-Undecylensyra, extra jungfruolivolja, gelatinkapsel (nötkreatur), renat vatten, vegetabilisk glycerol.

Dosering

5 kapslar 2–3 gånger per dag. Tas på tom mage tillsammans med ett glas vatten. Dagsdosen under innehållsförteckningen är baserad på 5 kapslar per dag. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt. Tillverkad i USA. Bör ej tas av gravida. 

Hjälp, jag har svamp i underlivet efter en antibiotikakur. Vad ska jag göra? 

Vi rekommenderar att du behandlar din svamp genom att angripa problemet på flera sätt:

Ändra din kost och utesluta allt socker och allt som innehåller socker, vinäger, uteslut sädesslag (bröd, pasta osv), chips och annan skräpmat bland annat. Ät tillskott av Extra virgin kokosolja som innehåller anticandida fettsyran Laurinsyra, ta Formula SF722 och tillskott av Probiotika (tarmbakterier) som INTE innehåller prebiotika (inulin, FOS osv). Var beredd på att du kan behöva flera månader för att komma tillrätta med dina Candidabesvär. Det kan även bli värre på höst och vår när den fuktiga luften innehåller svampsporer. 

Jag har hört att MSM är bra mot Candida?

Det finns många som hävdar att MSM är bra mot Candida. Dr John Jefferies från USA, expert på Candida använder MSM som ett av hans främsta medel mot Candida.

Jag äter linfröolja, är det OK om jag har Candida?

För det första är linfröolja inte en god källa till omega-3. Linfröolja innehåller alfa-linolensyra (ALA) som måste omvandlas till Eikosapentaensyra (EPA) och Dokosahexaensyra (DHA) vilka är de former av omega-3 som kroppen kan använda. Omega-3 fettsyra är en essentiell fettsyra. Essentiella fettsyror är fettsyror som kroppen inte själv kan tillverka utan som måste erhållas via kosten eller via tillskott. Omvandlingsgraden från ALA till EPA och DHA är 1-5% vilket innebär att du måste få i dig ormiliga mängder för att erhålla adekvata nivåer av omega-3. Det är bäst att få i sig EPA och DHA direkt via exempelvis fet fisk eller fiskoljor och inte gå omvägen via ALA som finns i linfröolja. Candida behöver vissa fleromättade fettsyror för att föröka sig. Näringsfysiolog Byron J Richards i USA har mängder av patientfall av personer som Candida blir sämre av linfröolja bland annat med värk i leder. Vi rekommenderar endast fiskolja för att få omega-3 och har man candida är det extra viktigt att inte överdosera fiskolja. 

Fördjupning & forskning

Unducylensura förhindrar morfogenes hos Candida Albicans. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10991877

Recensioner
 1. Bästa jag provat mot candida!
  Helhetsbetyg
  100%
  Vill bara säga att det är en superbra produkt! Hittills absolut bästa jag provat mot candida!

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Hjälper mot candidaöverväxt
  Helhetsbetyg
  100%
  Definitivt hjälper mot candidaöverväxt. Sedan jag började ta formula blev mina candida förgiftning symptom mycket mer lindrigare (trötthet, akne, svår nedstämdhet). Funderar på att köpa en burk till.

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Jättebra
  Helhetsbetyg
  100%
  Haft stora problem med svamp i magen och underlivet pga antibiotika. Provat allt t. O. M receptbelagt. Detta har hjälpt mig enormt och svampen är borta efter 30 dagars användning, tack.

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Formula sf722
  Helhetsbetyg
  100%
  Mycket bra

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Mycket effektiv mot Candida
  Helhetsbetyg
  100%
  Detta är det mest effektiva jag prövat mot Candidaöverväxt i magen.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Undecylenic Acid
Betyg
Relaterade produkter
 1. Greatlife Flora Plus+
  Special Price 499 kr
  Regular Price 529 kr
 2. MSM – organiskt svavel
  Special Price 345 kr
  Regular Price 349 kr