Hälsopaket av Zarah Öberg

Zarah Öberg är en av Sveriges främsta terapeuter med mycket lång erfarenhet av kliniskt arbete. Hon driver en funktionsmedicinsk klinik och är utbildad näringsterapeut, örtterapeut, hälsopedagog, kostrådgivare, och har även mångårig skolmedicinsk utbildning. Zarah arbetar även som medicin- och hälsojournalist, föreläsare och expert på flertalet hemsidor och i tidningar. Zarah har tagit fram fyra specialpaket hos Greatlife. Dessa vänder sig till dig med olika typer av hälsobesvär.

 1. Zarah Öbergs Magtarmpaket
  2 106 kr
 2. Zarah Öbergs Sömnpaket
  2 346 kr
 3. Zarah Öbergs Antistresspaket
  2 385 kr
 4. Zarah Öbergs Sköldkörtelpaket
  2 176 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.