JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Zarah Öbergs Antistresspaket

Fem superprodukter med fokus på att stötta kroppens förmåga att motverka stress. Innehåller bland annat ashwagandha som bidrar till fysisk och mental hälsa vid svaghet, utmattning, trötthet och minskad koncentration.

 • Zarah Öbergs specialpaket för att motverka stress
 • Med adaptogener som bidrar till kroppens förmåga att hantera stress
 • Fria från socker, gluten, vete, majs, mjölkprodukter och hormonstörande ämnen
2 385 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris
  2385 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  BDL1002

Zarah Öbergs Antistresspaket

Magnesium (120 kap)

Magnesium med fyra sorters magnesium: glycinat, malat, citrat och taurat är en mycket ren produkt helt fri från magnesiumoxid, även som dold ingrediens. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar även till att bibehålla normala tänder och benstomme men även till normal psykologisk funktion. Magnesium är dessutom en viktig elektrolyt som bidrar till elektrolytbalansen och till nervsystemets normala funktion.

Magnesium

Zink (60 tab)

Zink från MegaFood är zink i whole food-form med mycket hög biotillgänglighet och innehåller alla nödvändiga ko-faktorer för optimalt upptag. 

Zink

Adrenal Reponse (90 tab)

Adrenal Response från Innate Response är ett whole food-kosttillskott med flera adaptogener. Den innehåller bland annat ashwagandha som bidrar till fysisk och mental hälsa vid svaghet, utmattning, trötthet och minskad koncentration.

Adrenal Response

Balanced B Complex (90 tab)

Balanced B Complex är ett välbalanserat whole food-komplex med alla åtta B-vitaminer i whole food och raw food form. Balanced B Complex bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning.

Balanced B Complex

Ultra C-400 (90 tab)

Ultra C-400 från superföretaget MegaFood är en skonsamt torkad whole food C-vitamin från apelsin som även innehåller amerikanska tranbär och vilda blåbär. Den bidrar bland annat till immunsystemet men även nervsystemets normala funktion.

Ultra C-400

Write Your Own Review
Du recenserar:Zarah Öbergs Antistresspaket
Betyg