JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Multivitamin barn

Här hittar du multivitaminer med vitaminer och mineraler speciellt framtagna för barn. Enligt den stora rapporten om barns näringsintag som Livsmedelsverket sammanställer regelbundet kan man tyvärr läsa att barn får i sig för lite vitaminer och mineraler men för mycket socker. Även studier gjorda på amerikanska barn visar att barn får i sig otillräckliga nivåer av vitaminer och mineraler som exempelvis folat (folsyra), A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, järn, zink, magnesium och kalcium. En multivitamin som innehåller vitaminer och mineraler som barn behöver är ett enkelt sätt att försäkra sig mot att barnet får näringsbrister. 

Här har vi samlat multivitaminer av absolut högsta kvalitet anpassade för barn. Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll för ditt barn.

 1. Kid's One Daily från MegaFood är en multivitamin- och mineraltillskott för barn baserat ekologisk wholefood.
  359 kr
 2. Kids One Daily
  589 kr
 3. Tuggtablett Barn – Kids One Daily
  Rating:
  100%
  419 kr
 4. Kids Multi Gummies
  379 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.