Facebook Pixel

Multi kvinna & man

Multi for Women är en multivitaminmineral speciellt framtagen för kvinnor upp till 55 år. Multi for Men är en multivitaminmineral speciellt framtagen för män upp till 55 år. Båda innehåller whole food vitaminer och mineraler av högsta kvalitet.

 • Äkta whole food vitaminer och mineraler av raw food kvalitet
 • Med näringsämnen som bidrar till normal proteinsyntes och till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.
 • Med näringsämnen som bidrar till att bibehålla normal hud och till att reglera hormonaktiviteten.
Special Price 1 139 kr
Regular Price 1 198 kr

Du sparar 59 kr

  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris.
  1198 kr
  Varumärke
  Räcker i
  30 dagar
  SKU
  90046

Multi kvinna & man

Multi for women

Multi for Women är en multivitaminmineral speciellt framtagen för kvinnor upp till 55 år.  Multi for Women är baserade på äkta whole food vitaminer och mineraler av högsta kvalitet vilket optimerar biotillgängligheten. I Multi for Women finns kolin vars metaboliter i kroppen har metaboliska och regulatoriska funktioner i kroppen. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. Multi for Women innehåller även mikronäringsämnen som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, som bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och normala slemhinnor samt mikronäringsämnen som bidrar till normal kollagenbildning som i sin tur har betydelse för hudens och tandköttets normala funktion. Multi for Women innehåller bland annat selen som bidrar till normal sköldkörtelfunktion och till att bibehålla normalt hår och normala naglar. Multi for Women har bibehållit kofaktorerna som behövs för optimalt upptag till skillnad från syntetiskt isolerade kosttillskott.

Multi for women

Multi for men

Multi for Men är en multivitaminmineral speciellt framtagen för män upp till 55 år. Multi for Men är baserade på äkta whole food vitaminer och mineraler av högsta kvalitet vilket optimerar biotillgängligheten. I Multi for Men finns kolin vars metaboliter i kroppen har metaboliska och regulatoriska funktioner i kroppen. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. Multi for Men innehåller även mikronäringsämnen som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, till normal proteinsyntes och till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Multi for Men har bibehållit kofaktorerna som behövs för optimalt upptag till skillnad från syntetiskt isolerade kosttillskott.

Multi for men

Write Your Own Review
Du recenserar:Multi kvinna & man
Betyg