Facebook Pixel

Adult B Centered

Adult B-Centered från MegaFood är en perfekt produkt som lämpar sig väldigt bra för den som stressar mycket, har svårt att slappna av, som känner av trötthet och utmattning.

 • Äkta whole food med alla åtta B-vitaminer, zink samt L-teanin, citronmeliss och kolin
 • Bidrar till att mental prestationsförmåga, till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets och immunförsvarets normala funktion
 • Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, gluten, soja, mjölkprodukter, GMO och glyfosater
As low as 499 kr
Regular Price 699 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Rek. pris.
  499 kr
  Varumärke
  Räcker i
  30 dagar
  SKU
  Adult-B-Centered-CONF
  EAN
  0 51494 10334 0

Adult B Centered

Adult B-Centered är en produkt som lämpar sig väldigt bra för den som stressar mycket, har svårt att slappna av, som känner av både trötthet och utmattning och för den som samtidigt behöver stötta immunförsvaret. Det är även en perfekt produkt för den som vill få i sig alla åtta B-vitaminer och zink i whole food form. Adult B-Centered innehåller förutom alla åtta B-vitaminer och zink, även L-teanin, citronmeliss och kolin. L-teanin är en aminosyra som finns i teblad och som traditionellt har använts för att lindra stress och öka den mentala förmågan. Citronmeliss har traditionellt använts för att lugna vid oro, stress och nervositet. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. [1] [2]

B-vitaminerna i Adult B-Centered bidrar till normal energiomsättning, till att minska trötthet och utmattning och till normal prestationsförmåga. De bidrar även till nervsystemets normala funktion, till mental prestationsförmåga, till normal psykologisk funktion och till normal kognitiv funktion. Vissa av B-vitaminerna fyller även andra viktiga funktioner som till exempel bibehålla normala slemhinnor, bibehålla normal hud och hår, skydda cellerna mot oxidativ stress och reglera hormonaktiviteten.

Zink bidrar inte bara till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress utan bidrar även till normal syra-basbalans, kognitiv funktion och till normal omsättning av makronäringsämnen (fett, kolhydrater och protein). Zink bidrar även till att bibehålla normalt hår, hud och naglar.

Som ett av få företag i världen köper MegaFood, tillsammans med systerföretaget Innate Response, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. MegaFood torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. MegaFood har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som MegaFood och systerföretaget Innate Response.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.


Adult B Centered behöver kompletteras med en multivitamin. Läs här om vilken multivitamin som passar dig.


[1] Zeisel S. Choline, Other Methyl-Donors and Epigenetics. Nutrients. 2017 Apr 29;9(5). pii: E445. doi: 10.3390/nu9050445.

[2] Arai T, Tanaka M, Goda N. HIF-1-dependent lipin1 induction prevents excessive lipid accumulation in choline-deficient diet-induced fatty live. Sci Rep. 2018 Sep 21;8(1):14230. doi: 10.1038/s41598-018-32586-w.

Innehåll per dagsdos % av DRI
Vitamin B1 3 mg 273
Vitamin B2 3 mg 214
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 8 mg 571
Folsyra (Kalcium-L-metylfolat) 200 µg 100
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 20 µg 800
Biotin 300 µg 600
Pantotensyra 10 mg 167
Zink 5 mg 50
Citronmeliss 300 mg *
Kolin 200 mg *
L-Teanin 200 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Kolinbitartrat, citronmeliss (Melissa officinalis, löv, extrakt 4:1), fyllnadsmedel (cellulosa), L-Teanin, råris (Oryza sativa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), zinkklorid, Saccharomyces cerevisiae, niacin, pantotensyra, vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat), vitamin B2 (Riboflavin-5′-natriumfosfat), vitamin B1, broccoli (Brassica oleracea italica), biotin, folsyra (kalcium-L-metylfolat), vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, örten citronmeliss, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:Adult B Centered
Betyg