Facebook Pixel

Blood Builder – järntillskott

Rating:
100% of 100

Blood Builder järntabletter är ett kosttillskott baserat på whole food och raw food som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Den innehåller även vitamin B12, folsyra, C-vitamin, rödbeta, apelsin och broccoli.

 • Whole food och raw food kosttillskott som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar.
 • Med i klinisk studie som visar att den inte ger upphov till mag- och tarmbesvär
 • Testad fri från bekämpningsmedel och tungmetaller
As low as 309 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Rek. pris.
  299 kr
  Varumärke
  Räcker i
  30 dagar
  SKU
  Blood-Builder-CONF
  EAN
  0 51494 10170 4

Blood Builder – järntillskott

Blood Builder® är ett kosttillskott baserat på whole food och raw food som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Den innehåller även vitamin B12, folsyra, C-vitamin, rödbeta, apelsin och broccoli. Den innehåller järn som även bidrar till normal bildning av hemoglobin och till normal syretransport i kroppen. Blood Builder® bidrar till att minska trötthet och utmattning. Blood Builder® från MegaFood har varit med i en klinisk studie som visar att kvinnor som får Blood Builder® ökar hemoglobinvärden och järnnivåer trots lägre dos och framförallt utan de vanliga biverkningar med mage- och tarm som kommer av de flesta andra järntillskott, syntetiska såväl som whole food. Flera kunder som inte lyckats få upp sina järnvärden med andra järntillskott har lyckats få upp dem, utan biverkningar dessutom, med Blood Builder® från MegaFood

Som ett av få företag i världen köper MegaFood, tillsammans med systerföretaget Innate Response, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. MegaFood torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. MegaFood har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som MegaFood och systerföretaget Innate Response.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos % av DRI
Vitamin C 15 mg 19
Folsyra 400 µg 200
Vitamin B12 30 µg 1200
Järn 26 mg 186
Rödbeta 125 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, rödbeta (Beta vulgaris), järnsulfat, ytbehandlingsmedel (stearinsyra), vitamin C, apelsin (Citrus sinensis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), fyllnadsmedel (cellulosapulver), broccoli (Brassica oleracea italica), folsyra, vitamin B12.

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker, frukt eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Recensioner
 1. Bästa järntabletterna!
  Value
  100%
  Bästa järntabletterna! Niferex och Duroferon kan slänga sig i väggen.

  Review by

  Posted on

 2. Mirakelprodukt
  Value
  100%
  Jag har tagit blod builder i nästan 2 veckor nu mår så sjukt mycket bättre hade lite serum järn ska ta blodprov på fredag så vi får se hur mycket det gått upp men verkligen mirakel produkt. Och den gör inte så man blir förstoppad vilket är positivt. Verkligen tacksam att ni gör så mycket research innan ni tar in produkter, har inga ord att beskriva hur tacksam jag är för er hjälp!!!

  Review by

  Posted on

 3. Aldrig haft så bra värden!
  Value
  100%
  Bästa, aldrig haft så högt värde sen jag började med dessa.

  Review by

  Posted on

 4. Mycket bra!
  Value
  100%
  Mycket bra järntabletter. De hjälper verkligen och man mår inte dåligt av dem.

  Review by

  Posted on

 5. Alltid nöjd!
  Value
  100%
  Jag skulle inte välja att handla något annat än från Greatlife.
  Kan verkligen rekommendera deras järntillskott, Inga magbesvär.

  Review by

  Posted on

 6. Mycket bra!
  Value
  100%
  Mycket bra! Jag åt dessa under min förra graviditet också och kände inte av några av de där symptomen som väninnor upplevt av andra järntillskott!

  Review by

  Posted on

 7. Mycket piggare!
  Value
  100%
  Blivit mycket piggare efter bara några veckor och mina blodvärden har blivit bättre!

  Review by

  Posted on

 8. Fick upp mina ferritinvärden från 2!
  Value
  100%
  Hej! Jag hade 2 i Ferritin för 4 veckor sedan. Jag har idag fått följande från läkaren: "Ditt järnvärde och dina blodvärden har otroligt nog normaliserats nu! Fortsätt med hälsokostpreparatet, du verkar behöva lite extra järntillförsel." TACK för all hjälp!! /Hälsningar Lisa!"

  Review by

  Posted on

 9. Fick upp mitt järn!
  Value
  100%
  Har använt under min graviditet som var helt fantastisk! Jag behövde endast äta 2-3 tabletter/v och fick upp järnet till över 140. Mådde inte dåligt av de och Blev inte förstoppad.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du recenserar:Blood Builder – järntillskott
Betyg