Blood Builder – järntillskott

Rating:
100% of 100
 • Whole food och raw food kosttillskott som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar.
 • Med i klinisk studie som visar att den inte ger upphov till mag- och tarmbesvär
 • Testad fri från bekämpningsmedel och tungmetaller
449 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Rek. pris
  299 kr
  Varumärke
  Art. nr
  Blood-Builder-CONF
  EAN
  0 51494 10170 4

Blood Builder – järntillskott

Blood Builder® är ett kosttillskott baserat på whole food och raw food som bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Den innehåller även vitamin B12, folsyra, C-vitamin, rödbeta, apelsin och broccoli. Den innehåller järn som även bidrar till normal bildning av hemoglobin och till normal syretransport i kroppen. Blood Builder® bidrar till att minska trötthet och utmattning. Blood Builder® från MegaFood har varit med i en klinisk studie som visar att kvinnor som får Blood Builder® ökar hemoglobinvärden och järnnivåer trots lägre dos och framförallt utan de vanliga biverkningar med mage- och tarm som kommer av de flesta andra järntillskott, syntetiska såväl som whole food. Flera kunder som inte lyckats få upp sina järnvärden med andra järntillskott har lyckats få upp dem, utan biverkningar dessutom, med Blood Builder® från MegaFood

Som ett av få företag i världen köper MegaFood, tillsammans med systerföretaget Innate Response, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. MegaFood torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. MegaFood har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som MegaFood och systerföretaget Innate Response.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin C (askorbinsyra) 15 mg 19
Folsyra (folsyra) 408 µg 204
Vitamin B12 30 µg 1200
Järn (järnglycinat) 26 mg 186
Rödbeta (Beta vulgaris) eklogisk 125 mg *

Matblandning (ekologisk):

Råris (Oryza sativa), Apelsin (Citrus sinensis), Broccoli (Brassica oleracea italica)

36 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Övriga ingredienser

Fermenterade ämnen (risprotein (Oryza sativa), autolyserat jästextrakt, ekologiskt råris (Oryza sativa), inaktiv jäst (Saccharomyces cerevisiae)), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), risprotein (Oryza sativa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), autolyserat jästextrakt, fyllnadsmedel (cellulosapulver).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat, vitaminer och mineraler. Varje vitamin och mineral kombineras med utvalda grönsaker, frukt eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Recensioner
 1. Bästa järntabletterna!!
  Rating
  100%
  Värdena gick snabbt upp och mina naglar blev raka och fina (var tidigare vågiga och gropiga). Lätta att ta , inga biverkningar såsom illamående eller förstoppning som andra tabletter.

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Tacksam!
  Rating
  100%
  Åt dessa tabletter under min graviditet och mitt järnvärde höjdes upp till normal nivå. Jag som ändå brukar vara restriktiv med kosttillskott men just dessa känns helt naturliga när man äter dem.
  Mådde jättebra av dem och inga biverkningar alls. Är tacksam över att jag hittade bloodbuilder. Dessa rekommenderas verkligen!

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Fantastisk
  Rating
  100%
  Jag är mycket nöjd med att det fungerar perfekt

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Suveräna
  Rating
  100%
  Jag var lite tveksam, men efter snart två hela graviditeter hade jag tröttnat på de rekommenderade järntabletterna på BVC. Upptaget gick långsamt med dem, om ens alls. Ibland gick det rentav neråt. Med Blood Builder så fick jag upp till normalt värde inom 2 veckor. Jag kan varmt rekommendera det här tillskottet.

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Fick upp blodvärdet efter stor blödning
  Rating
  100%
  Jag fick en stor inre blödning som opererades akut och hade blodvärde på 85 vid utskrivning från sjukhuset. Pga min unga ålder fick jag ingen blodtransfusion utan enbart en påse järn i dropp. Efter hemgång började jag med dessa tabletter två gånger om dagen som tidigare fått upp mina järn- och blodvärden till höga nivåer. Efter endast två och en halv vecka har jag nu ett blodvärde på 129.

  Tidigare har jag använt dessa enbart när jag menstruerar då jag pga lågt blod- och järnvärde alltid känt mig trött och yr. Det gjorde susen, symtomen försvann och jag har haft blodvärde över 130 vilket jag aldrig haft tidigare i livet. Detta helt utan biverkningar. Min mage tål inget annat preparat med järn och verkar heller inte tagit upp det till skillnad från Megafoods preparat.
  Jag är själv läkare och har börjat rekommendera dessa till mina patienter.

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Bäst!
  Rating
  100%
  Enda järntillskottet som är skonsamt för magen!

  Kommentar av

  Publicerad

 7. Bästa järntabletterna!
  Rating
  100%
  Bästa järntabletterna! Niferex och Duroferon kan slänga sig i väggen.

  Kommentar av

  Publicerad

 8. Mirakelprodukt
  Rating
  100%
  Jag har tagit blod builder i nästan 2 veckor nu mår så sjukt mycket bättre hade lite serum järn ska ta blodprov på fredag så vi får se hur mycket det gått upp men verkligen mirakel produkt. Och den gör inte så man blir förstoppad vilket är positivt. Verkligen tacksam att ni gör så mycket research innan ni tar in produkter, har inga ord att beskriva hur tacksam jag är för er hjälp!!!

  Kommentar av

  Publicerad

 9. Aldrig haft så bra värden!
  Rating
  100%
  Bästa, aldrig haft så högt värde sen jag började med dessa.

  Kommentar av

  Publicerad

 10. Mycket bra!
  Rating
  100%
  Mycket bra järntabletter. De hjälper verkligen och man mår inte dåligt av dem.

  Kommentar av

  Publicerad

 11. Alltid nöjd!
  Rating
  100%
  Jag skulle inte välja att handla något annat än från Greatlife.
  Kan verkligen rekommendera deras järntillskott, Inga magbesvär.

  Kommentar av

  Publicerad

 12. Mycket bra!
  Rating
  100%
  Mycket bra! Jag åt dessa under min förra graviditet också och kände inte av några av de där symptomen som väninnor upplevt av andra järntillskott!

  Kommentar av

  Publicerad

 13. Mycket piggare!
  Rating
  100%
  Blivit mycket piggare efter bara några veckor och mina blodvärden har blivit bättre!

  Kommentar av

  Publicerad

 14. Fick upp mina ferritinvärden från 2!
  Rating
  100%
  Hej! Jag hade 2 i Ferritin för 4 veckor sedan. Jag har idag fått följande från läkaren: "Ditt järnvärde och dina blodvärden har otroligt nog normaliserats nu! Fortsätt med hälsokostpreparatet, du verkar behöva lite extra järntillförsel." TACK för all hjälp!! /Hälsningar Lisa!"

  Kommentar av

  Publicerad

 15. Fick upp mitt järn!
  Rating
  100%
  Har använt under min graviditet som var helt fantastisk! Jag behövde endast äta 2-3 tabletter/v och fick upp järnet till över 140. Mådde inte dåligt av de och Blev inte förstoppad.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Blood Builder – järntillskott
Betyg