Complex C

Rating:
100% of 100
 • Är raw food och innehåller äkta whole food C-vitamin
 • Innehåller amla, strandypon och tranbär
 • Testad fri från bekämpningsmedel och tungmetaller
539 kr
Kostnad per dag:
8,98 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  60 tabletter
  Rek. pris
  539 kr
  Varumärke
  Portioner
  60
  Art. nr
  10133
  EAN
  051494101339

Complex C

Complex C är en whole food C-vitamin är alla kofaktorer som behövs för optimalt upptag är kvar till skillnad från isolerad syntetisk C-vitamin. Vitamin C bidrar till immunsystemet och nervsystemets normala funktion men även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar dessutom till att minska trötthet och utmattning samt till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens och benstommens normala funktion. Vitamin C bidrar även till hudens, tandköttets och broskets normala funktion genom att bidra till normal kollagenbildning. Vitamin C ökar även järnupptaget och bidrar dessutom till att återbilda den reducerade formen av vitamin E. Complex C är baserad på hel, icke-processad mat för att bibehålla alla kofaktorer som behövs för optimalt upptag. Strandnypon innehåller det aktiva ämnet galactolipid (GOPO).

Som ett av få företag i världen köper MegaFood, tillsammans med systerföretaget Innate Response, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. MegaFood torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. MegaFood har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som MegaFood och systerföretaget Innate Response.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin C (Apelsin) (askorbinsyra) 250 mg 313
Amlafrukt 50 mg *
Strandnypon 40 mg *
Amerikanska tranbär 22 mg *

DRI = Dagligt referensintag
*DRI ej fastställt

Ingredienser

Vitamin C, råris (Oryza sativa), apelsin (Citrus sinensis), fyllnadsmedel (cellulosa), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), amlafrukt (Emblica officinalis), strandnypon (Rosa canina), amerikanska tranbär (Vaccinium macrocarpon), grön spanskpeppar (Capsicum annuum), vilda blåbär (Vaccinium angustifolium).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av örter, bär och vitamin C som kombineras i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Recensioner
 1. High quality
  Rating
  100%
  Jag har forskat och använt en hel del vitamintillskott hittills, men det är första gången jag stöter på något tillverkat med så högkvalitativ teknik och inte gjort av cellulosa.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Complex C
Betyg