Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Fermented Beet Powder Rödbetspulver – EKO

Dr. Mercolas ekologiska Fermented Beet Powder Rödbetspulver är av absolut högsta kvalitet. Den innehåller ekologisk fermenterad rödbeta i pulverform med naturligt förekommande nitrater, fytokemikalier,  antioxidanter och näringsämnen som folat, C-vitamin, fiber, mangan och kalium. Dr. Mercolas ekologiska Fermented Beet Powder Rödbetspulver är perfekt i din smoothie. Fri från soja, GMO och gluten. 

 • Fermenterade ekologisk rödbeta
 • Har historiskt använts för att främjar blodcirkulationen
 • Naturligt förekommande nitrater
 • Fri från socker genom fermenteringsprocessen
 • Fritt från GMO, gluten, soja och sötningsmedel
Special Price 249 kr
Regular Price 349 kr
Kostnad per dag:
8,3 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  150 g
  Rek. pris
  349 kr
  Varumärke
  Portioner
  30
  Art. nr
  DM10221
  EAN
  813006018401

Fermented Beet Powder Rödbetspulver – EKO

Dr. Mercolas ekologiska Fermented Beet Powder Rödbetspulver är av absolut högsta kvalitet. Den innehåller ekologisk fermenterad rödbeta i pulverform med naturligt förekommande nitrater, fytokemikalier och antioxidantföreningar och andra näringsämnen som folat, C-vitamin, fiber, mangan och kalium. Den är perfekt i din smoothie. Fri från soja, GMO, gluten och sötningsmedel. 

Fermenteringsprocessen gör att Dr. Mercolas ekologiska Fermented Beet Powder Rödbetspulver är i stort sett fri från kolhydrater. Dessutom kommer Dr. Mercolas ekologiska Fermented Beet Powder Rödbetspulver inte från GMO-rödbetor som annars inte är helt ovanligt. Dr. Mercolas ekologiska Fermented Beet Powder Rödbetspulver rödbeta i din smoothie eller bara utblandat i ett glas vatten. Rödbeta har historiskt använts för att öka och förbättra blodcirkulationen. 

Hälsosamt nitrat i rödbeta

Rödbeta är ovanligt nitratrikt. Nitrat (NO3-) i rödbetan omvandlas till nitrit (NO2-) i kroppen som i sin tur omvandlas till kväveoxid (NO) i kroppen. Kväveoxid-molekylen har många hälsofördelar. De mest kända är att sänka blodtrycket, förbättra metabola besvär, minska syreförbrukningen vid fysisk aktivitet men även förbättra funktionen i cellernas mitokondrier. 

Kväveoxid och erektion

Kväveoxid förhindrar att ett ämne som heter cyklisk GMP (cGMP) bryts ner. Det i sin tur förbättrar erektionen. Läkemedel för potensen fungerar på samma sätt. Om du har besvär med potensen, kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig vidare. 

Natriumnitrat och natriumnitrit

Salterna natriumnitrat och natriumnitrit som bland annat tillsätts till charkuterier bildar däremot ohälsosamma nitrosaminer. För att nitra ska vara hälsosamt ska det komma från rödbeta eller andra livsmedel där det förekommer naturligt.  

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Energi 15 kcal/63 kJ
Fett 0 g
varav mättat 0 g
Kolhydrater 3 g
varav sockerarter 0 g
Fiber 1 g
Protein 1 g

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser

Rödbeta (ekologisk, fermenterad)

Dosering

1 skopa per dag (5 g) i vatten, i smoothie eller juice. Kan tas när som helst på dagen. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Fermented Beet Powder Rödbetspulver – EKO
Betyg