

Durramjöl 400 g – EKO
Biofoods ekologiska durramjöl är av absolut högsta kvalitet. Durramjöl är ett naturligt glutenfritt mjöl med mycket låg eller obefintlig lektinhalt. Det passar utmärkt till bröd, desserter, bullar, kakor och pajdeg.
- Ekologiskt durramjöl med låg lektinhalt
- Naturligt glutenfritt
- Passar veganer och vegetarianer
- Skonsamt för tarmslemhinnan
- Fri frakt över 298 kr
- Snabba leveranser
- Hemleverans
- Finns i lager
Durramjöl 400 g – EKO
Biofoods ekologiska durramjöl är av absolut högsta kvalitet. Durramjöl är ett naturligt glutenfritt mjöl med mycket låg eller obefintlig lektinhalt. Det passar utmärkt till bröd, desserter, bullar, kakor och pajdeg. Durramjöl ersätter vetemjöl och andra mjölsorter.
Durra är rikt på vitamin B6, koppar, magnesium och zink för att vara ett sädesslag.
Är durra ett ovanligt mjöl?
Durra är världens femte vanligaste sädesslag. Det är mycket vanligt i Afrika, Indien, Australien och Sydostasien. Det har emellertid blivit vanligare i Europa och västvärlden eftersom man har upptäckt att durra är ovanligt näringsrikt samtidigt som det är naturligt glutenfritt och även fritt från många andra problematiska proteiner även lektiner.
Innehåll | per 100 g | |
---|---|---|
Energi | 353 kcal/1497 kJ | |
Protein | 7,0 g | |
Kolhydrat | 75,3 g | |
varav sockerarter | 0,5 g | |
Fett | 1,6 g | |
varav mättat | 0,4 g | |
Fiber | 2,7 g | |
Salt | >0,01 g |
Ingredienser
Ekologiskt durramjöl.
Observera
Allergener: -