Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Mushroom Elixir Mix with Cordyceps – EKO

Ekologiskt Elixir Instant Cordyceps & Schisandra från Four Sigmatic är ett instantpulver med ekologiska medicinalsvampar som blandas ut i hett vatten. Innehåller cordyceps som kan öka fysiska prestationer och schisandra som anses öka orken. Det är perfekt som te inför fysiska och mentala prestationer.

 • Ekologiskt te med medicinalsvampar
 • Med cordyceps och schisandra
 • Naturligt fritt från koffein och fritt från socker
 • Vegan
Special Price 239 kr
Regular Price 315 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  20 påsar
  Rek. pris
  315 kr
  Varumärke
  Portioner
  -
  Art. nr
  4832
  EAN
  4897039310370

Mushroom Elixir Mix with Cordyceps – EKO

Ekologiskt Elixir Instant Cordyceps & Schisandra från Four Sigmatic är ett instantpulver med ekologiska medicinalsvampar som blandas ut i hett vatten. Innehåller cordyceps som kan öka fysiska prestationer och schisandra som anses öka orken. Det är perfekt som te inför fysiska och mentala prestationer. Ekologiskt Elixir Instant Chaga & Sibirisk Ginseng innehåller dessutom ekologiskt åkermynta-extrakt och ekologiskt nyponextrakt. Det är perfekt som te inför fysiska och mentala prestationer.

Cordyceps (Cordyceps sinensis) är en kraftfull medicinalsvamp som traditionellt har använts för att stärka kroppens förmåga att boosta prestationer i samband med fysisk aktivitet. Cordyceps har även använts traditionellt för anti-aging, för att öka lust och motverka utmattning. Varje portion innehåller 1500 mg cordyceps. Four Sigmatic odlar inte sin cordyceps på larver. 

Schisandra (Schisandra chinensis) kallas fjärilsranka på svenska. Det är en adaptogen som traditionellt har använts för att motverka stress. 

Four Sigmatic testar ingredienserna i Ekologiskt Elixir Instant Cordyceps & Schisandra hos ett oberoende tredjeparts-laboratorium. 

Referenser & vetenskapliga studier

Ingredienser

Per dagsdos (1 påse): Extrakt av cordyceps [Ophiocordyceps sinensis]* (1500 mg), åkermynta-extrakt*, nyponextrakt*, extrakt av schisandra [fjärilsranka]*

*Ekologiskt certifierad ingrediens. 

Dosering

1 påse per dag i en kopp med hett vatten. Blandas ut och drickes förslagsvis i samband med fysisk aktivitet eller vid krav på mentala prestationer. 

Observera

Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Överskrid ej den angivna rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn. Om man tar blodförtunnande mediciner bör man konsultera sin läkare innan man tar chaga. Chaga kan dessutom sänka blodsockret. Gravida och ammande bör ej inta medicinalsvampar utan läkares inrådan. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Mushroom Elixir Mix with Cordyceps – EKO
Betyg