

Glutenfria Risnudlar – EKO
TerraSanas glutenfria ekologiska risnudlar är av absolut högsta kvalitet. De passar perfekt till asiatiska rätter och för den som vill ha nudlar som är skonsamma för tarmslemhinnan.
- Ekologiska glutenfria risnudlar
- Glutenfria, fria från majs, potatismjöl, sojamjöl och emulgeringsmedel
- Passar veganer och vegetarianer
- Komposterbar förpackning
- Fri frakt över 298 kr
- Snabba leveranser
- Hemleverans
- Finns i lager
Glutenfria Risnudlar – EKO
TerraSanas Glutenfria ekologiska risnudlar är av absolut högsta kvalitet. De passar perfekt till asiatiska rätter och för den som vill ha nudlar som är skonsamma för tarmslemhinnan. De är fria från majs, potatismjöl, sojamjöl och emulgeringsmedel som kan förekomma i glutenfria pasta eller nudlar. TerraSanas Glutenfria ekologiska risnudlar tillverkas i Japan och håller mycket hög kvalitet. Eftersom TerraSanas Glutenfria ekologiska risnudlar tillverkas från vitt ris har det låg lektinhalt och innehåller betydligt färre antinäringsämnen.
TerraSanas Glutenfria ekologiska risnudlar är oerhört lätta att tillaga. Koka upp en kastrull med vatten och tillsätt nudlarna. Låt koka i cirka tre minuter. Låt rinna av i ett durkslag. TerraSanas Glutenfria ekologiska risnudlar är tunna och passar till alla typer av asiatiska maträtter men även med en pastasås.
Innehåll per dagsdos | |
---|---|
Energi | 345 kcal/1449 kJ |
Protein | 7,3 g |
Kolhydrat | 72,7 g |
varav sockerarter | 0,0 g |
Fett | 3,6 g |
varav mättat | 0,9 g |
Fiber | 1,8 g |
Salt | 0,00 g |
Ingredienser
Ekologisk vitt rismjöl, vatten.
Observera
Kan innehålla spår av sojabönor, sesamfrön och jordnötter.