JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Multivitamin gravid och ammande

En multivitamin anpassad för gravida är ett enkelt sätt att få i sig de näringsämnen man behöver när man planerar att bli gravid eller är gravid. Multivitamin för gravida innehåller vitaminer och mineraler som stöttar en normal graviditet, celldelningsprocessen och bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. Även efter att barnet är fött är det viktigt att se till att näringsintaget är bra eftersom både mamman och det ammande barnet behöver extra näring. Vi har även en multivitaminmineral särskilt framtagen för ammande kvinnors behov.

Här har vi samlat multivitamin-tillskott av absolut högsta kvalitet anpassade för dig som planerar att bli gravid, som är gravid eller som ammar. Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa om du vill bli gravid, är gravid eller ammar.

 1. Multivitaminmineral med kolin speciellt framtagen för pregravida, gravida och ammande från MegaFood!
  449 kr
 2. Baby & Me 2 multivitaminmineral med kolin speciellt framtagen för kvinnor som vill bli gravida eller som är gravida
  759 kr
 3. Baby & Me 2 Postnatal Multi
  449 kr
 4. Baby & Me 2 Postnatal Multi
  759 kr
 5. Baby & Me 2 Prenatal Multi Gummies
  379 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.