Lagerrensning – grymma priser på flera produkter!

Rödbetspulver

Rödbeta är en rot som är rik på naturliga nitrater och fytokemikalier. Nitrat omvandlas till nitrit som i sin tur omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid sänker blodtrycket, förbättrar kroppens syreförbrukning vid fysisk aktivitet och är bra för mitokondrierna. Rödbeta används dessutom för att förbättra erektionen eftersom kväveoxid har samma funktion som läkemedel för potensen.

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på info@greatlife.se så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

  1. Fermented Beet Powder Rödbetspulver – EKO
    Special Price 249 kr Regular Price 349 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.