Lagerrensning – grymma priser på flera produkter!

Ekologiska choklad & godsaker

Det är härligt att få unna sig något gott då och då. Det blir ännu bättre om man kan göra det med gott samvete både gällande hälsan, miljön och rättvisa arbetsförhållanden. Det gäller speciellt kakao-odling som inte sällan använder barnarbete.

Chokladen du hittar hos greatlife.se är av absolut högsta kvalitet. Ombar är oerhört god och produceras under rättvisa förhållanden. Choklad omfattar alla livsmedel som är baserade på kakaobönan. Kakaoträdet (Theobroma cacaos) har en frukt i vilken själva kakaobönan finns. Kakao har historiskt använts för sina medicinska  egenskaper och än idag används kakao terapeutisk av vissa för sitt höga innehåll av fenoler och antioxidanter. Om du lider av starkt sötsug kan det bero på näringsbrister eller svamp som exempelvis Candida. 

Visste du att vi även har kostnadsfria kostråd, hälsotips och egenvårdsprotokoll för mängder av hälsobesvär, som exempelvis sötsug eller candida, eller för dig som bara vill optimera hälsan. Kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig. 

  1. Köp ekologiska Lakrits-natural pastiller TerraSana från rent lakritsextrakt
    Special Price 29 kr Regular Price 35 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.