Facebook Pixel

MegaFlora 200 – probiotika

MegaFlora 200 är ett probiotika-tillskott med 200 miljarder mjölksyrabakterier av 14 olika kliniskt undersökta stammar för en kraftfull 7-dagarskur.

 • 200 miljarder bakterier per dagsdos
 • 14 icke-konkurrerande stammar per kapsel
 • Fri från mjölk, soja och magnesiumstearat
Special Price 249 kr
Regular Price 329 kr
Kostnad per dag:
35,57 kr
  • Fri frakt
  • Leveranstid: 3-4 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  7 kapslar
  Rek. pris.
  329 kr
  Varumärke
  Räcker i
  7 dagar
  SKU
  GT10375US
  UPC
  0 51494 10375 3

MegaFlora 200 – probiotika

MegaFlora 200 är ett probiotika-tillskott som innehåller 200 miljarder levande mjölksyrabakterier från 14 olika stammar för en kraftfull 7-dagarskur. Bakteriekulturerna i MegaFlora är välkända mjölksyrabakterier och produkten rekommenderas för alla vuxna.

Mjölksyrabakterier ingår i den normala tarmfloran och räknas till de goda tarmbakterierna. MegaFlora 200 är en sjudagars probiotika-kur för den som periodvis behöver ett starkt tillskott av probiotika i samband med t.ex. utlandsresor eller antibiotikaintag eller för den som gör en avgiftning eller detox. MegaFlora lämpar sig mycket väl att tas i samband med intag av antibiotika. Man bör låta det gå minst två timmar från det tillfälle som antibiotikan intas innan man tar MegaFlora 200. Probiotika ska tas tillsammans med mat.

Att inta ett flertal olika probiotika-kulturer är positivt, eftersom de har olika egenskaper och trivs i de olika surhetsmiljöer som finns i vår mag-tarmkanal. Tarmslemhinnan förnyas regelbundet och har behov av goda mjölksyrabakterier.

Denna produkt är en kylvara som skall placeras i kylskåp i samband med mottagande av leverans. Vi rekommenderar att du hämtar ut ditt paket så snart du har aviserats av ditt ombud. Läs mer här.

MegaFood

Vi känner inte till något annat företag i världen som tillverkar whole food av den kvalitet som MegaFood och systerföretaget Innate Response gör. De har specialiserat sig på äkta whole food-tillskott och mjölksyrabakterier av absolut högsta kvalitet.

 • Näringsämnena i MegaFoods kosttillskott kombineras med whole food till skillnad från att endast använda isolerade och syntetiskt framställda näringsämnen. Det tror vi är anledningen till den höga biotillgängligheten. Så nära mat som möjligt anser vi vara bäst.
 • Som ett av få företag i världen köper MegaFood in hela och obesprutade grönsaker, frukter, bär och växter för en majoritet av sina produkter. De flesta företag som tillverkar whole food köper endast in färdig-torkade pulver från tredje part.
 • Många whole food-tillskott och superfoodpulver torkas med torkmetoder som riskerar att skada råvaran. MegaFood torkar däremot de flesta råvarorna med Refractance Window Drying, den mest skonsamma torkmetod som finns att tillgå i dagsläget.
 • Brett sortiment av olika mjölkfria tarmbakterie-tillskott med fler välgörande bakterier och stammar än några andra tarmbakterie-tillskott på marknaden.
 • MegaFood har eget ISO-9001-certifierat laboratorium som används för att kontrollera produkterna vid tre olika tillfällen. Detta är de i stort sett ensamma om i branschen. Dessutom kontrolleras varje batch av flera olika oberoende laboratorier.
 • Produktionen följer GMP (Good Manufacturing Practice) och produkterna testas fria från bekämpningsmedel, ogräsmedel, gluten, soja, mjölkprodukter, magnesiumstearat, GMO och glyfosater.
 • Använder mörka glasburkar för 98 % av sortimentet. Mörka glasburkar släpper in mindre ljus än vita plastburkar, avger inte hormonstörande ämnen och är bättre för miljön än plast.
 • Alla produkter kan intas av vegetarianer och de allra flesta produkter kan även intas av veganer.
 • Partner med the National Young Farmers Coalition och Soil4Climate för att skapa hälsosamma, friska och näringsrika jordar som är ett av MegaFoods och Innate Response viktigaste mål. De stöttar regenerativt jordbruk utan bekämpningsmedel, ogräsmedel, gifter och glyfosat.

Innehåll per dagsdos 
Mjölksyrabakterier 14 olika stammar 200 miljarder

Ingredienser

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Fyllnadsmedel (cellulosa), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, L-leucin), Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på kall mat eller i kall dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Förvaras i kylskåp. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:MegaFlora 200 – probiotika
Betyg