MegaFlora 200 – probiotika

MegaFlora 200 är ett probiotika-tillskott med 200 miljarder mjölksyrabakterier av 14 olika kliniskt undersökta stammar för en kraftfull 7-dagarskur.

 • 200 miljarder bakterier per dagsdos
 • 14 icke-konkurrerande stammar per kapsel
 • Fri från mjölk, soja och magnesiumstearat
289 kr
Kostnad per dag:
41,29 kr
  • Fri frakt
  • Leveranstid: 2-4 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  7 kapslar
  Rek. pris.
  289 kr
  Varumärke
  Portioner
  7 serveringar
  SKU
  GT10375US
  UPC
  0 51494 10375 3

MegaFlora 200 – probiotika

MegaFlora 200 är ett probiotika-tillskott som innehåller 200 miljarder levande mjölksyrabakterier från 14 olika stammar för en kraftfull 7-dagarskur. Bakteriekulturerna i MegaFlora är välkända mjölksyrabakterier och produkten rekommenderas för alla vuxna.

Mjölksyrabakterier ingår i den normala tarmfloran och räknas till de goda tarmbakterierna. MegaFlora 200 är en sjudagars probiotika-kur för den som periodvis behöver ett starkt tillskott av probiotika i samband med t.ex. utlandsresor eller antibiotikaintag eller för den som gör en avgiftning eller detox. MegaFlora lämpar sig mycket väl att tas i samband med intag av antibiotika. Man bör låta det gå minst två timmar från det tillfälle som antibiotikan intas innan man tar MegaFlora 200. Probiotika ska tas tillsammans med mat.

Att inta ett flertal olika probiotika-kulturer är positivt, eftersom de har olika egenskaper och trivs i de olika surhetsmiljöer som finns i vår mag-tarmkanal. Tarmslemhinnan förnyas regelbundet och har behov av goda mjölksyrabakterier.

Denna produkt är en kylvara som skall placeras i kylskåp i samband med mottagande av leverans. Vi rekommenderar att du hämtar ut ditt paket så snart du har aviserats av ditt ombud. Läs mer här.

MegaFood

MegaFoods näringsämnen kommer från whole food (hel, icke-processad mat) till skillnad från isolerade syntetiskt framställda näringsämnen. Det är anledningen till att produkter från MegaFood bibehåller viktiga kofaktorer som behövs för maximalt upptag av cellerna och för att stärka kroppens förmåga att hantera stress.

 • Whole Food
 • Ekologiska ingredienser
 • Innehåller inte gluten, mjölkprodukter, soja, majs eller vete
 • Tredjepartskontroll för bekämpningsmedel och tungmetaller
 • Följer GMP standard (Good Manufacturing Practice)
 • Kontrollerad med ICP (Inductively Coupled Plasma) för att garantera innehållets renhet samt potens
 • Kan intas av vegetarianer
 • RAW food

Innehåll per dagsdos 
Mjölksyrabakterier 14 olika stammar 200 miljarder

Ingredienser

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Fyllnadsmedel (cellulosa), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, L-leucin), Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på kall mat eller i kall dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Förvaras i kylskåp. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:MegaFlora 200 – probiotika
Betyg