Facebook Pixel

MegaFlora 200 – probiotika

MegaFlora 200 är ett probiotika-tillskott med 200 miljarder mjölksyrabakterier av 14 olika kliniskt undersökta stammar för en kraftfull 7-dagarskur.

 • 200 miljarder bakterier per dagsdos
 • 14 icke-konkurrerande stammar per kapsel
 • Fri från mjölk, soja och magnesiumstearat
329 kr
  • Fri frakt, skickas omgående
  • Leveranstid: 1-2 arbetsdagar
  • Slut i lager Bevaka lagerstatus
  Storlek
  7 kapslar
  Rek. pris.
  329 kr
  Varumärke
  Räcker i
  7 dagar
  SKU
  10375
  EAN
  0 51494 10375 3

  Produkten har utgått ur sortimentet
  Vi rekommenderar istället Flora 300-14 från Innate Response.

MegaFlora 200 – probiotika

MegaFlora 200 har utgått ur sortimentet. Vi rekommenderar istället Flora 300-14 från Innate Response. Den innehåller 100 miljarder mer välgörande tarmbakterier per kapsel än MegaFlora 200. Flora 300-14 innehåller 300 miljarder mjölksyrabakterier av 14 olika kliniskt undersökta stammar per kapsel för en kraftfull 7-dagarskur.

MegaFlora 200 är ett probiotika-tillskott som innehåller 200 miljarder levande mjölksyrabakterier från 14 olika stammar för en kraftfull 7-dagarskur. Bakteriekulturerna i MegaFlora är välkända mjölksyrabakterier och produkten rekommenderas för alla vuxna.

Mjölksyrabakterier ingår i den normala tarmfloran och räknas till de goda tarmbakterierna. MegaFlora 200 är en sjudagars probiotika-kur för den som periodvis behöver ett starkt tillskott av probiotika i samband med t.ex. utlandsresor eller antibiotikaintag eller för den som gör en avgiftning eller detox. MegaFlora lämpar sig mycket väl att tas i samband med intag av antibiotika. Man bör låta det gå minst två timmar från det tillfälle som antibiotikan intas innan man tar MegaFlora 200. Probiotika ska tas tillsammans med mat.

Att inta ett flertal olika probiotika-kulturer är positivt, eftersom de har olika egenskaper och trivs i de olika surhetsmiljöer som finns i vår mag-tarmkanal. Tarmslemhinnan förnyas regelbundet och har behov av goda mjölksyrabakterier.

Denna produkt är en kylvara som skall placeras i kylskåp i samband med mottagande av leverans. Vi rekommenderar att du hämtar ut ditt paket så snart du har aviserats av ditt ombud. Läs mer här.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos 
Mjölksyrabakterier 14 olika stammar 200 miljarder

Ingredienser

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Fyllnadsmedel (cellulosa), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, L-leucin), Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på kall mat eller i kall dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Förvaras i kylskåp. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Write Your Own Review
Du recenserar:MegaFlora 200 – probiotika
Betyg