Methyl B12, B6 & Folat

Rating:
100% of 100
 • Äkta whole food vitaminer och mineraler av raw food kvalitet
 • Med aktiva former av vitamin B6, folsyra och vitamin B12
 • Testad fri från bekämpningsmedel och tungmetaller
399 kr
Kostnad per dag:
6,65 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  60 tabletter
  Rek. pris
  399 kr
  Varumärke
  Portioner
  60
  Art. nr
  10332
  EAN
  0 51494 10332 6

Methyl B12, B6 & Folat

Methyl B12 är ett whole food kosttillskott med aktiva former av vitamin B6, folsyra och vitamin B12. Methyl B12 är vegan och även fritt från GMO (Genetiskt modifierad organism). Vitamin B6, folsyra och vitamin B12 bidrar till normal homocysteinomsättning, till immunsystemets normala funktion och att minska trötthet och utmattning. Vitamin B6 och B12 bidrar dessutom till nervsystemets normala funktion. Vitamin B12 bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och folsyra bidrar till normal blodbildning. Folsyra har även en roll i celldelningsprocessen och bidrar dessutom till normal homocysteinomsättning och till normal psykologisk funktion. Vitamin B6 är viktigt då det bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Som ett av få företag i världen köper MegaFood, tillsammans med systerföretaget Innate Response, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. MegaFood torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. MegaFood har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som MegaFood och systerföretaget Innate Response.

Vill det veta mer om varför vi valt MegaFood och Innate Response? Läs här.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 8 mg 571
Folsyra (Kalcium-L-metylfolat) 200 µg 100
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 500 µg 20 000
Rödbeta 225 mg *

Ingredienser

Rödbeta (Beta vulgaris), fyllnadsmedel (cellulosapulver), råris (Oryza sativa), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), Saccharomyces cerevisiae, vitamin B6 (pyridoxal-5′-fosfat), broccoli (Brassica oleracea italica), vitamin B12 (metylkobalamin), folsyra (kalcium-L-metylfolat).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat och vitaminer. Varje vitamin och kombineras med utvalda grönsaker eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.

Recensioner
 1. Toppen!
  Rating
  100%
  Jag hade stor näringsbrist efter en tunntarmsoperation och jag har tagit prover på VC som visar superbra efter att ha intagit Methyl B12, och burken är inte ens slut, har många kvar.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Methyl B12, B6 & Folat
Betyg