Facebook Pixel

Olive Dust – EKO

Olive Dust är ett ekologiska olivblad i pulverform. Det kan tillsättas i smoothies för att få i sig antibakteriella och virusdödande ämnen. Olivbladen som är av absolut högsta kvalitet, handplockas vid de orörda Tramuntanabergen.

 • Ekologiskt olivblad i pulverform för att blanda i smoothie
 • Terapeutiskt pulver med hög andel oleuropein mot förkylningar och virus
 • Olivblad sägs vara effektivt mot skadliga bakterier, virus och svamp
 • Skonsamt odlad och skördad
Special Price 179 kr
Regular Price 229 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  60 g
  Rek. pris
  229 kr
  Räcker i
  30 serveringar
  Art. nr
  2A105
  EAN
  8425402578650

Olive Dust – EKO

Olive Dust – ekologiska olivblad i pulverform är perfekt att ha i smoothies för att motverka bakterier, virus och svamp. Det har en stark smak. Olive Dust är av högsta kvalitet och tillverkas för hand av det lilla företaget 2A Dos Alquemistas baserat på Balearerna. Deras örter kommer från de orörda Tramuntanabergen. 2A Dos Alquemistas värnar om natur, miljö och ekologiska principer. 

Olivblad mot virus, bakterier och svamp

Olivblad har traditionellt använt för att motverka bakterier, virus och svamp. Olivblad innehåller bland annat bioaktiva ämnen som exempelvis hydroxytyrosol, tyrosol och oleuropein som anses motverka flera olika typer av mikroorganismer. 

Olivblad vid förkylning eller luftvägsbesvär

Vid förkylning, annan luftvägssjukdom eller besvär med virus rekommenderas 1 tesked Olive Dust i vatten eller smoothie 1–2 gånger per dag kombination med rent olivbladsextrakt i kapselform för att få en mycket bakterie- och virusdödande effekt. Vi har ett kostnadsfritt hälsoprotokoll för långvariga kroniska förkylningar eller besvär med immunförsvaret. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Olivblad vid candida eller annan svamp

Vid besvär med candida eller annan svamp rekommenderas 1 tesked Olive Dust i vatten eller smoothie 1–2 gånger per dag i kombination med SF722 i kapselform för att få en mycket svampdödande effekt. Vi har kostnadsfria hälsoprotokoll för candida och annan svamp. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Olivblad vid urinvägsinfektion

Vid besvär med urinvägsinfektion rekommenderas 1 tesked Olive Dust i vatten eller smoothie 1–2 gånger per dag i kombination med D-Mannose i kapselform för att snabbt bli av med infektionen. Vi har ett kostnadsfritt hälsoprotokoll för urinvägsinfektion. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Ingredienser

100 % olivblad i pulverform

*Ekologiskt certifierad ingrediens.

Write Your Own Review
Du recenserar:Olive Dust – EKO
Betyg