Facebook Pixel

Ombar Choklad Jordgubb Mylk & Bakteriekultur – EKO

Ombar Choklad jordgubb Mylk & Bakteriekultur är en riktigt god ekologisk choklad av högsta kvalitet med 2 miljarder CFU av Lactobacillus acidophilus. Den är helt ekologisk, vegan, raw och fylld med choklad, jordgubb och bakteriekultur. Kakaon kommer från Ecuador där den odlas under rättvisa förhållanden. 

  • Ekologiskt och raw choklad 
  • Rättvist framställda ingredienser
  • Rik på fenoler, antioxidanter och probiotika
  • Passar veganer och vegetarianer
  • Fri från mjölkprodukter, gluten, soja och raffinerat socker
Special Price 29 kr
Regular Price 38 kr
    • Fri frakt över 298 kr
    • Expressleverans: 1-2 dagar
    • Finns i lager
    Storlek
    35 g
    Rek. pris.
    38 kr
    Varumärke
    Räcker i
    -
    SKU
    4726
    EAN
    5060102661085

Ombar Choklad Jordgubb Mylk & Bakteriekultur – EKO

Ombar Choklad Jordgubb Mylk & Bakteriekultur är en riktigt god lite ljusare ekologisk choklad av högsta kvalitet med 2 miljarder CFU av Lactobacillus acidophilus. Det är en ekologisk raw choklad med jordgubbssmak och vanilj. Den innehåller även goda tarmbakterier från Lactobacillus acidophilus. Kakaon kommer från Ecuador där den odlas under rättvisa förhållanden. Ombar Choklad Jordgubb Mylk & Bakteriekultur är riktigt god och perfekt för den som älskar lite ljusare choklad. Ombar är certifierad Vegan av the Vegan Society och ingredienser är ekologiska och produceras under rättvisa förhållanden. Alla Ombar är fria från mjölkprodukter, gluten, soja och raffinerat socker. 

Kakaobönan anses vara mycket nyttigt tack vara dess rika innehåll av polyfenoler och antioxidanter. Polyfenoler antas ha en god effekt på tarmfloran och antioxidanter motverkar fria radikaler. Kakaobönan är även naturligt rik på magnesium, kalium, järn, koppar, mangan och zink. 

Kakaobönorna i Ombar odlas i småskaliga ekologiska jordbruk i Ecuador. Kokosnötsockret kommer från en familjeägd ekologiska kokospalmodling i Filippinerna. Vaniljen kommer från ekologisk odling i Madagaskar och eventuella frukter och bär från ekologiska odlingar i Europa. Ombar gör en av världens godaste och mest rättvisa choklader. Läs mer om Ombar, barnarbete, Fair Trade och etik inom kakaoproduktion här. 

Läs mer om Ombar, barnarbete, Fair Trade och etik inom kakaoproduktion här 

Referenser & vetenskapliga studier

Innehåll per dagsdos per 100 g
Energi 603 kcal/2500 kJ
Fett 47,0 g
varav mättat 31,0 g
Kolhydrater 42,0 g
varav mättat 28,0 g
Protein 6,2 g
Salt 0,1 g

Ingredienser

Kokossocker*^, orostad kakao*^, kakaosmör*^, kokoskräm* (14%), jordgubbspulver* (7%), vaniljextrakt*, levande bakteriekultur (Lactobacillus acidophilus). Minst 55% kakao. Miljarder levande bakterier. 

*Ekologiskt certifierad ingrediens.
^Certifierad som rättvist handlad i enlighet med Fair for Life-standarden (76 %).

Observera

Allergener: Kan innehålla spår av cashewnöt, hasselnöt, valnöt, pekannöt, paranöt, pistasch, makadamianöt och mandel.

Write Your Own Review
Du recenserar:Ombar Choklad Jordgubb Mylk & Bakteriekultur – EKO
Betyg