

Ombar Choklad Kokos Mylk & Bakteriekultur – EKO
Ombar Choklad Kokos Mylk & Bakteriekultur är en riktigt god ekologisk choklad av högsta kvalitet med 2 miljarder CFU av Lactobacillus acidophilus. Den är helt ekologisk, vegan, raw och fylld med choklad, kokos och bakteriekultur. Kakaon kommer från Ecuador där den odlas under rättvisa förhållanden.
- Ekologiskt och raw choklad
- Rättvist framställda ingredienser
- Rik på fenoler, antioxidanter och probiotika
- Passar veganer och vegetarianer
- Fri från mjölkprodukter, gluten, soja och raffinerat socker
- Fri frakt över 298 kr
- Snabba leveranser
- Hemleverans
- Finns i lager
Ombar Choklad Kokos Mylk & Bakteriekultur – EKO
Ombar Choklad Kokos Mylk & Bakteriekultur är en riktigt god lite ljusare ekologisk choklad av högsta kvalitet med 2 miljarder CFU av Lactobacillus acidophilus. Det är en ekologisk raw choklad med kokoskräm, mald vaniljstång och goda tarmbakterier från Lactobacillus acidophilus. Kakaon kommer från Ecuador där den odlas under rättvisa förhållanden. Ombar Choklad Kokos Mylk & Bakteriekultur är krämigt god för den som älskar lite ljusare choklad. Ombar är certifierad Vegan av the Vegan Society och ingredienser är ekologiska och produceras under rättvisa förhållanden. Alla Ombar är fria från mjölkprodukter, gluten, soja och raffinerat socker.
Kakaobönan anses vara mycket nyttigt tack vara dess rika innehåll av polyfenoler och antioxidanter. Polyfenoler antas ha en god effekt på tarmfloran och antioxidanter motverkar fria radikaler. Kakaobönan är även naturligt rik på magnesium, kalium, järn, koppar, mangan och zink.
Kakaobönorna i Ombar odlas i småskaliga ekologiska jordbruk i Ecuador. Kokosnötsockret kommer från en familjeägd ekologiska kokospalmodling i Filippinerna. Vaniljen kommer från ekologisk odling i Madagaskar och eventuella frukter och bär från ekologiska odlingar i Europa. Ombar gör en av världens godaste och mest rättvisa choklader. Läs mer om Ombar, barnarbete, Fair Trade och etik inom kakaoproduktion här.
Innehåll | per 100 g | |
---|---|---|
Energi | 594 kcal/2460 kJ | |
Protein | 6,8 g | |
Kolhydrat | 44,0 g | |
varav sockerarter | 30,0 g | |
Fett | 45,0 g | |
varav mättat | 16,0 g | |
Fiber | 0,0 g | |
Salt | 0,1 g |
Ingredienser
Kokossocker*, rå kakao*, kokoskräm* (20%), kakaosmör*, malda vaniljstänger*, Lactobacillus acidophilus (2 miljarder CFU).
*Ekologiskt certifierad ingrediens. Minst 55 % kakao.
Observera
Allergener: Kan innehålla spår av cashewnöt, hasselnöt, valnöt, pekannöt, paranöt, pistasch, makadamianöt och mandel.
-
Min favoritchokladOmbar Choklad Kokos Mylk & Bakteriekultur är SÅ god och att den är raw, laktosfri/vegansk och innehåller bakteriekultur är alla stora plus för mig!
Publicerad